Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εορτάζει η Αγία Βάσσα η Εδεσσαία


Την Τετάρτη 21 Αυγούστου εορτάζει η αγία Βάσσα η Εδεσσαία. Ο εορτασμός της θα γίνει στον υπόγειο χώρο του υπό αποπεράτωσιν ιερού ναού της στην Έδεσσα.

Το απόγευμα της Τρίτης 20/8, στις 7:00 μ.μ., θα τελεσθεί Αρχιερατικός Εσπερινός με λιτανεία και την Τετάρτη 21/8 το πρωί Αρχιερατική Θεία Λειτουργία.
Το απόγευμα της Τετάρτης, στις 6:30 μ.μ., θα τελεσθεί Εσπερινός και ιερά Παράκλησις της Αγίας.

Την ιερά πανήγυρη της θα λαμπρύνει με την παρουσία Του ο
Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σερβίων και Κοζάνης κ. Παύλος, ο οποίος θα συγχοροστατήσει και θα συλλειτουργήσει με τον Ποιμενάρχη της Ιεράς Μητροπόλεως Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ. Ιωήλ.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 comments:

  1. κει που δουλευουν εργατες γιατί δεν παίρνετε και καποιον από την Εδεσσα;; Και μην μου πείτε ότι χρειάζεστε εξειδικευμένουν εργάτες!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΤΑΝ ΔΙΝΕΙΣ ΚΑΠΟΥ ΤΗΥΝ ΕΡΓΟΛΑΒΙΑ, ΑΝ ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ, ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ Ο ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΠΟΙΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ.
      ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΘΕΛΕΤΑΙ ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΚΑΙ Ο ΔΕΣΠΟΤΗΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΕΡΓΟΛΑΒΟ, ΤΟΝ ΕΡΓΟΔΗΓΟ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΓΥΡΑ ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΓΙΑ ΕΡΓΑΤΕΣ.
      ΑΝ ΟΙ ΕΔΕΣΣΑΟΙ ΔΕΝ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΝ ΘΑ ΧΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΑΠΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΕΚΤΟΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

      Διαγραφή
  2. Τι είναι αυτά που λέτε;Όλοι οι εργαζόμενοι είναι από το Δήμο της Εδεσσας,εκτός από δύο τρείς οχταμηνιτες που είναι από γειτονικούς Δήμους.για να μη γράφετε ανακρίβειες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 8μηνιτες από κοινωφελή (ΟΑΕΔ) δουλεύουν στην Εκκλησία;; θα μας τρελάνετε;;; μάτια έχουμε και βλέπουμε. Και τον εργολαβο και τα λοιπά..άντε αναψτε κανά κερί και 10 μετάνοιες τωρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αντι να μηρασουν τα χρηματα σε φτωχουσ αυτοι το χαβατουσ ο κοσμοσ πειναει ακουι η μητροπολη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.