Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Β. Βασιλειάδης: Συνάντηση με τον υφ. Οικονομικών Α. Βεσυρόπουλο για την ένταξη της Πέλλας στο μέτρο αναστολής καταβολής οφειλών στη ΔΟΥ από τη θεομηνία



Συνάντηση πραγματοποιήθηκε σήμερα στο γραφείο του Υφυπουργού Οικονομικών κ. Απόστολου Βεσυρόπουλου, παρουσία του Βουλευτή Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας κ. Βασίλειου (Λάκη) Βασιλειάδη και τοπικών φορέων.

Σκοπός της σύσκεψης, που έγινε με πρωτοβουλία της Π.Ε. Πέλλας, ήταν να συζητηθεί η ένταξη και του Νομού μας στο μέτρο αναστολής καταβολής οφειλών προς τις ΔΟΥ. Ο Υφυπουργός άκουσε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις αιτιάσεις και τα επιχειρήματα και εμφανίστηκε θετικός ως προς μια τέτοια εξέλιξη. Ωστόσο, ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για την απαραίτητη διαδικασία που απαιτείται να προηγηθεί, δηλαδή να κηρυχθεί ο Νομός σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης μετά από αίτημα των Δήμων που επλήγησαν προς την Περιφέρεια και αυτή με τη σειρά της να διαβιβάσει τα αιτήματα στη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, η οποία θα εξουσιοδοτήσει τον Περιφερειάρχη να κηρύξει τον Νομό σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης για τη θεομηνία της 10ης Ιουλίου. Τότε ο Υφυπουργός δεσμεύτηκε πως θα συμπεριλάβει και τη Πέλλα στη σχετική απόφαση αναστολής καταβολής οφειλών προς τις ΔΟΥ. Όλοι οι φορείς συμφώνησαν να προχωρήσει αυτή η διαδικασία άμεσα, ώστε να ανακουφιστούν οι συμπολίτες μας.
Η συνάντηση έγινε παρουσία όλων των Βουλευτών, υπηρεσιακών παραγόντων της Π.Ε. Πέλλας, των Δημάρχων Έδεσσας κ. Δημήτρη Γιάννου και Σκύδρας κ. Κατερίνας Ιγνατιάδου και εκπροσώπου του Δήμου Πέλλας.
Ο Βουλευτής κ. Βασιλειάδης κατά τη διάρκεια της σύσκεψης τόνισε την αναγκαιότητα να υπάρξει αγαστή συνεργασία μεταξύ όλων των φορέων, ώστε να υπάρξει όσο το δυνατόν πιο γρήγορη λύση και δεσμεύτηκε ότι θα παρακολουθεί στενά και θα συνδράμει στις προσπάθειες.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 comments:

  1. Ρε Λάκη, μας έχεις πεθάνει στο δέλτιο τύπου ρε παλικάρι μου. Μην είσαι τόσο παλαιοκομματικός. Βγες μπροστά με πράξεις, άσε τα φρου φρου που κάνουν οι άλλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άμα δεν ήταν η Τζάκρη να σας ξυπνήσει ακόμα στη ξαπλώστρα θα ήσασταν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 10.52 συμφωνώ απόλυτα που μας το παίζει και βουλευτής ο " λακης" ο εισαγωμενος αν δεν ήταν η Θεοδώρα άστα βραστά.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό Λακη που γραφεις είναι αντίθετο με αυτό που έγραφες πριν από 5 μέρες οτι δεν χρειάζεται να κηρυχθεί εκ νέου ,γιατί η ισχύει η απόφαση του 2017 η οποία παρατάθηκε μέχρι τον Ιανουάριο του 2020. Λακη προσεξε οι πολλές κωλοτούμπες θα σε κάνουν Κομανετσι.Βαλτε τα δύο δελτια του δίπλα δίπλα, για να δείτε πως μας δουλεύουν. το ξεκίνημα σου δεν είναι καλό, προδίδει τσαρλατανισμο και αυτό είναι ότι χειρότερο για σένα.!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Λάκη στην φωτο πρέπει να ήταν και οι άλλοι βουλευτές ποιος τους έκοψε. Βγήκαν τα μαχαίρια και τα ψαλίδια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.