Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αγανάκτηση για την έλλειψη νερού στο Λυκόστομο Αλμωπίας


Μέσω της σελίδας κοινωνικής δικτύωσης μας εστάλη άλλη μια έντονη διαμαρτυρία στην οποία εκφράζεται η αγανάκτηση για την έλλειψη νερού στο Λυκόστομο Αλμωπίας. Συγκεκριμένα αναφέρεται:

"Εδώ και 2 εβδομάδες δεν έχουμε καθόλου νερό στο Λυκόστομο. Για σχεδόν 22 με 23 ώρες την ημέρα, η γεώτρηση έχει χαλάσει και το μοναδικό νερό είναι από 1 πηγή η οποία δεν επαρκή ούτε για τους χειμερινούς μίνες. Έχουμε μικρά παιδιά ηλικιωμένους που δεν μπορούν να κάνουν μπάνιο ούτε καν τουαλέτα να πάνε. Την ίδια στιγμή η Αριδαία κ 6 με 7 χωριά πίνουν και ποτίζουν από νερά που πηγάζουν στα στενά όρια της κοινότητας".


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. Μην ενοχλείτε τον Πρόεδρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπίνο ψηφίσατε η όχι??
    Μάλλον όχι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτή η βλάβη ή οποιαδήποτε βλάβη για τον Πασχαλίδη είναι υπόθεση μισής ημέρας !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πια Αριδαία έχει νερό; γιατί εγώ που όλο το καλοκαίρι βλέπω τις βρύσες να στάζουν ή να μην τρέχουν καθόλου με την πτώση της πίεσης. Από νωρίς το μεσημέρι μέχρι τώρα 22:20 νερό δεν έχει και δεν ασχολείται και κάνεις προφανώς. Καινούρια γεώτρηση να κάνανε θα είχαν τελειώσει τώρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.