Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αποκαλυπτήρια αγάλματος Ολυμπιάδας στην Έδεσσα



Την Πέμπτη, 29 Αυγούστου 2019 και ώρα 19:30, θα πραγματοποιηθούν τα αποκαλυπτήρια του αγάλματος της Ολυμπιάδας στο πάρκο «Μ. Αλέξανδρος».

Το άγαλμα φιλοτέχνησε ο γλύπτης Σταύρος Γκέσκος, μετά από πρωτοβουλία του Συλλόγου Ηπειρωτών Έδεσσας «ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ», με τη συμμετοχή της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας και του Δήμου Έδεσσας.

Την εκδήλωση θα παρουσιάσει η γνωστή ηθοποιός Βάνα Μπάρμπα, θα τραγουδήσει ο Κώστας Πατσιάς με τη συνοδεία των μουσικών Θωμά Ίνδου, Μάκη Προδρομίδη, Θεόδωρου Πέικου και Γιώργου Ρίζου, ενώ στην ιστορική αναφορά στη μητέρα του Μεγάλου Αλεξάνδρου θα κάνει ο Γιώργος Παναγιωτίδης.

Γραφείο Τύπου
Δήμου Έδεσσας

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Πολυ χαλια βρε παιδια το αγαλμα!!! Ποιος την φανταστηκε ετσι?χωριτα ηπειρωτησα και οχι περιφανη βασιλισσα την κανατε!!Και για ενα τετοιο γεγονος τι δουλεια ειχε η Μπαρμπα? Πολλα αρνητικα σχολεια και οχι αδικα?Δεν τεριαζει κσθολου!!!! Ξηλωστε το!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.