Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ορκίστηκαν ο Δήμαρχος και οι Σύμβουλοι στον Δήμο Αλμωπίας (βίντεο)


Παρουσία επισήμων, εκπροσώπων φορέων, αστυνομικών και στρατιωτικών αρχών και πλήθους πολιτών πραγματοποιήθηκε το Σάββατο το βράδυ, στο κλειστό γυμναστήριο Αριδαίας, η τελετή ορκωμοσίας του νεοεκλεγέντα δημάρχου Αλμωπίας Χρήστου Μπάτση, των μελών νέου Δημοτικού Συμβουλίου και των μελών των Τοπικών Συμβουλίων του Δήμου.
Η αίθουσα του κλειστού γυμναστηρίου γέμισε από τους εκλεγμένους συμβούλους, συγγενείς, φίλους και πολίτες που έσπευσαν να δουν από κοντά και να συγχαρούν τη νέα Δημοτική αρχή του Δήμου Αλμωπίας.
Στην εκδήλωση απηύθυναν σύντομο χαιρετισμό οι επικεφαλής των εκλεγμένων παρατάξεων παρατάξεων του Δήμου Αλμωπίας με τελευταίο σε συγκινησιακό κλίμα τον Δήμαρχο Χρήστο Μπάτση.

Στην τελετή ορκωμοσίας, η οποία έγινε χοροστατούντος του Μητροπολίτη Εδέσσης, Πέλλας και Αλμωπίας κ. Ιωήλ, μεταξύ άλλων, παραβρέθηκαν οι Βουλευτές Διονύσης Σταμενίτης και Λάκης Βασιλειάδης, οι Δήμαρχοι Πέλλας και Έδεσσας Γ. Στάμκος και Δ. Γιάννου, Περιφερειακοί Σύμβουλοι, ο Αστυνομικός Δντής Πέλλας Πέτρος Περδικάτσης, κ.α.
Η τελετή ολοκληρώθηκε με την υπογραφή του Πρακτικού Ορκωμοσίας.
orkomosia aridaia
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.