Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δήμος Έδεσσας: Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη συγκρότηση Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης


Σας ενημερώνουμε ότι στο Δήμο Έδεσσας θα συγκροτηθεί, με απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου, Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης για το χρονικό διάστημα 1.9.2019 – 31.12.2023, ως όργανο με συμβουλευτικές αρμοδιότητες (άρθρο 76 Ν. 3852/2010, ΦΕΚ 87/2010 τεύχος Α΄, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει).

Για τη συγκρότηση της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης, καλούνται φορείς, σύλλογοι, οργανώσεις του Δήμου Έδεσσας που είναι ενεργοί (έχουν αναπτύξει συναφή με το αντικείμενό τους δραστηριότητα κατά την τελευταία πενταετία) και έχουν συσταθεί τουλάχιστον ένα έτος πριν από την είσοδό τους στην επιτροπή διαβούλευσης, να εκφράσουν εγγράφως τη βούληση συμμετοχής τους, προτείνοντας έναν τακτικό και έναν αναπληρωματικό εκπρόσωπό τους, μέχρι τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2019. Η συμμετοχή στην επιτροπή είναι εθελοντική και άμισθη.

Για πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλ. 2381350783 κα Ουρανία Πασιαλή.

Ο Δήμαρχος
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΣΕ ΌΛΟ ΤΗς ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΊΟ..ΑΥΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΧΑΣΙΜΟ ΧΡΟΝΟΥ..ΑΠΌ ΤΑ 100 ΆΤΟΜΑ ΠΑΤΆΝΕ ΤΑ 5... ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ...ΕΔΩ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΦΙΜΩΝΟΥΝ, ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΗΛΑΔΗ ΦΙΜΩΝΟΥΝ..ΚΑΙ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ..ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΧΟΡΕΥΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ..ΔΝ ΦΤΑΙΕΙ..ΤΟΥ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΕΤΟΙΜΑ..ΧΑΖΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ...ΑΡΑ ΚΑΘΗΣΡΤΕ ΚΑΙ ΦΑΤΕ ΤΟΝ ΓΙΑ ΜΙΑ 4ΕΤΙΑ ΑΚΟΜΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ
      Πάνε να πουλήσεις καμια φριτεζα αφού εχεις ηδη σχηματίσει άποψη

      Διαγραφή
  2. Πολύ ευχαρίστως,πολύ καλλιτερος απο κάτι άλλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.