Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Θ. Τζάκρη: Η επιμονή απέδωσε καρπούς


Σε σύσκεψη που διοργανώθηκε σήμερα με πρωτοβουλία της Αν. Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας κυρίας Αθηνάς Αηδονά στο γραφείο του Υφυπουργού Οικονομικών κύριου Απόστολου Βεσυρόπουλου,  παρουσία της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Πέλλας κυρίας Θεοδώρας Τζάκρη, των λοιπών βουλευτών του Νομού, των Δημάρχων Έδεσσας και Σκύδρας και εκπροσώπων της Αν. Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας και του Δημάρχου Πέλλας διαπιστώθηκε ότι το δίκαιο αίτημα που προέβαλε επίμονα η κ. Τζάκρη για την παράταση και αναστολή καταβολής βεβαιωμένων οφειλών των πολιτών της Πέλλας προς τις Δ.Ο.Υ, λόγω της θεομηνίας που έπληξε την περιοχή στις 10-7-2019 δεν μπορούσε να ικανοποιηθεί άμεσα λόγω των παραλείψεων των αρμοδίων φορέων της Αυτοδιοίκησης. Οι παραλείψεις αυτές είχαν σαν αποτέλεσμα να μην κηρυχθεί η Πέλλα σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, σύμφωνα με τις προβλέψεις του νόμου. 

Προκειμένου, λοιπόν, να επιτευχθεί η παράταση και αναστολή καταβολής βεβαιωμένων οφειλών στις Δ.Ο.Υ για έξι μήνες για τους πολίτες της Πέλλας, οι δήμαρχοι και η Αν. Αντιπεριφερειάρχης πρέπει να αναλάβουν την αυτονόητη υποχρέωση  να προχωρήσουν στις προβλεπόμενες από το αξίωμά τους ενέργειες, έστω και καθυστερημένα. 

Μετά το πέρας της συνάντησης, την οποία συντόνιζε ο Υφυπουργός Οικονομικών,  η βουλευτής Πέλλας κυρία Θεοδώρα Τζάκρη δήλωσε, μεταξύ άλλων, τα εξής:

«Ο επιμένων νικά. Έστω και καθυστερημένα, μετά την αφόρητη πίεση που άσκησα στον αρμόδιο Υφυπουργό Οικονομικών, ξεκινούν οι διαδικασίες κήρυξης της Πέλλας σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, λόγω της θεομηνίας της 10ης Ιουλίου, με στόχο την έκδοση απόφασης από τον Υφυπουργό Οικονομικών για την παράταση και αναστολή καταβολής για έξι μήνες βεβαιωμένων οφειλών προς τις Δ.Ο.Υ για τους πολίτες της Πέλλας. 

Αυτό  που συνέβη μας υποχρεώνει όλους να βρισκόμαστε σε επαγρύπνιση ώστε να πιέζουμε τους αιρετούς άρχοντες της αυτοδιοίκησης Α’ και Β’ βαθμού να κάνουν την δουλειά τους σωστά και στον χρόνο που πρέπει. 


Το Κράτος έχει συνέχεια και καμιά προσωπική πολιτική σκοπιμότητα δεν μπορεί να έχει προτεραιότητα, έναντι των συμφερόντων των πολιτών της Πέλλας. Θα παρακολουθήσω στενά το ζήτημα. Και θα συνεχίσω να πιέζω μέχρι να επιτευχθεί ο τελικός στόχος: η παράταση και αναστολή καταβολής για έξι μήνες βεβαιωμένων οφειλών προς τις Δ.Ο.Υ για τους πολίτες της Πέλλας» 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

7 comments:

  1. Ντορκα,σιγυ μη σκίσεις το καλσόν και στραβοπατισεις τις λουμπουτεν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΙΟ ΠΟΛΥ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ 20 ΠΟΝΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΚΡΕΜΟΤΣΑΚΙΣΤΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ενας απο τους συμμετέχοντες στην συσκεψη που συχαίνεται το ψέμα!7 Αυγούστου 2019 στις 6:32 μ.μ.

    Αστώ Θεοδώρα ,συν εληφθεις ψευδομενη, ο υφυπουργός δήλωσε αναρμόδιος και υπέδειξε τον γραμματέα πολιτικής προστασίας αρμοδιο....Η επιχειρηματολογία σου να ισχύσει η παλια απόφαση του 17 ήταν ασφαιρη και σε άδειασε ο υφυπουργός....Για φαντάσου παρουσία 15 ανθρώπων απο την πελλα λες ψέματα. Τι σανό ταΐζεις οταν είσαι μόνη και βγάζεις δελτια τύπου.!!
    Ενας απο τους συμμετέχοντες στην συσκεψη που συχαίνεται το ψέμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάρε το χάπι σου ξέφυγες. Σ έχει φάει η ζηλεια

      Διαγραφή
  4. Η ΚΥΡΙΑ ΤΖΑΚΡΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΧΕΙ Η ΠΕΛΛΑ ΜΑΣ ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανθιμε είναι εξευτελιστικό να σε καταγγέλλει ότι λες ψέματα και μάλιστα ενας απο τους 15 που συμμετείχαν στην σύσκεψη.πάντως απο τις ανακοινωσεις της δεν είδα καμία επιμονή, μία επιστολή και τίποτε άλλο και φυσικά την καταγγελία οτι λεει ψέματα.Μαλλον δικαιώνεται ο Σηφάκης που την κατήγγειλε για οικειοποίησης και ψέματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. μπράβο συμμετέχοντα
    που την ξεμπροστιασες και απεκάλυψες το ψέμα,
    συζητιέται πολύ η απρέπεια της σε όλο τον Νομο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.