Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο Γιώργος Τσακνάκης του Συλλόγου "Καραγιάννης" Ευρωπού παγκόσμιος πρωταθλητής πάλης στην άμμο


Ο αθλητής μας Τσακνάκης Γιώργος αναδείχθηκε σήμερα ασημένιος Παγκόσμιος Πρωταθλητής στην πάλη στην άμμο στα +80 κιλά εφήβων. 
Οι αγώνες έγιναν στην Ουκρανία στην πόλη της Οδησσού στης 9-10 και 11 Αυγούστου. Ο αθλητής μας στον πρώτο γύρο αντιμετώπισε τον Τούρκο KAYA τον οποίο νίκησε με 3-1, στον δεύτερο γύρο αντιμετώπισε τον Μολδαβό TURCAN τον οποίο νίκησε με 3-2, στον τρίτο γύρο νίκησε τον Ουκρανό BIRIUKOV ME 3-0, στον ημιτελικό συνάντησε τον Αυστριακό HUSTER τον οποίο νίκησε με 3-1 και πέρασε στον τελικό. 
Στον τελικό συναντήθηκε με τον Ουκρανό DOVHALIUK από τον οποίο έχασε με 3-0. Να τονίσουμε ότι ο αθλητής μας ειναι Υπαξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας και κάνει την πρακτική του στην Αθηνά πράγμα που κάνει την επιτυχία του ακόμα μεγαλύτερη. 
Τα θερμά μας συγχαρητήρια στον αθλητή μας που αν και χωρίς την παρουσία του προπονητή του έκανε τα μέγιστα, στην οικογένεια του για την αμέριστη συμπαράσταση τους, στον προπονητή κ. Παυλίδη Θεοδόσιο που τον ετοίμασε όσο το δυνατόν καλύτερα και στους ομοσπονδιακούς προπονητές κ.Μπατάλα και Παπακωνσταντίνου.

Το ΔΣ του Συλλόγου "Καραγιάννης" Ευρωπού





Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.