Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Υπερμαραθώνιος με διαδρομή από την Πέλλα, τη Βεργίνα και τερματισμό το Δίον Πιερίας


Με πρωτοβουλία δύο υπερμαραθωνοδρόμων από την Κατερίνη και συγκεκριμένα των αδερφών Ηλία & Χρήστου Τονγιαλίδη και τη συνδρομή μελών της Ομάδας Μαραθωνίου Γιαννιτσών (Ο.Μ.Γ.), πραγματοποιήθηκε χθες, Σάββατο 3 Αυγούστου, ανεπίσημα ,ο υπερμαραθώνιος "100+χλμ Μακεδονίας και Μακεδονικού πολιτισμού", με  διαδρομή από την Πέλλα, στη Βεργίνα και στο Δίον Πιερίας.
Ο υπερμαραθώνιος είχε εκκίνηση από την Πέλλα, στις 7.00 το απόγευμα του Σαββάτου και τερματισμό στον Δίον, την Κυριακή το πρωί.

Στ. Φιούνης: "Θα τον καθιερώσουμε σε ετήσια βάση..."
"Φιλοδοξούμε και έχουμε στόχο να καθιερώσουμε αυτό τον υπερμαραθώνιο σε ετήσια βάση, συμπεριλαμβάνοντας στη διαδρομή και τη Μίεζα, τον Ιερό χώρο όπου δίδαξε ο Αριστοτέλης τον Αλέξανδρο", επισημαίνει ο πρόεδρος της Ο.Μ.Γ., Στέλιος Φιούνης και προσθέτει: 
"Ευχαριστούμε τα μέλη της ομάδας μας που ήταν κοντά αλλά και όσους ενδιαφέρθηκαν για την προσπάθειά μας. Θερμά ευχαριστούμε τους συνοδούς Γιώργο Παπαδόπουλο και Γιώργο Συρανίδη για την τεράστια βοήθεια στην επιτυχία του εγχειρήματος.
Ευελπιστούμε στην καθιέρωση του δρομικού γεγονότος και για τα αθλητικά ιδεώδη και για την ιστορία της Μακεδονίας μας."



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.