Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εξωτερικό δίκτυο ύδρευσης παλαιού Αγίου Αθανασίου


Με γοργούς ρυθμούς υλοποιείται το έργο «Κατασκευή εξωτερικού δικτύου ύδρευσης Αγίου Αθανασίου» από τη Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης (ΔΕΥΑ) Έδεσσας.
Το έργο αφορά στην κατασκευή 7.500m δικτύου ύδρευσης με αγωγούς από πολυαιθυλένιο, μεγάλων διατομών αναλόγως των αναγκών του έργου, έτσι ώστε να εξασφαλίζεται η επάρκεια του νερού. Οι αγωγοί είναι εγκιβωτισμένοι σε άμμο και τοποθετούνται παραπλεύρως των οδών διέλευσης, σε ορύγματα με μέσο βάθος τοποθέτησης 0,90m. 
Ο προϋπολογισμός του έργου είναι 626.000 € και με την ολοκλήρωση του αναμένεται να επιλυθεί οριστικά το ζήτημα επάρκειας νερού που αντιμετωπίζει ο οικισμός του παλαιού Αγίου Αθανασίου σε ορισμένες περιπτώσεις, ειδικά όταν υπάρχουν πολλοί επισκέπτες και αυξημένες ανάγκες.
Ο Δήμαρχος Έδεσσας κ. Δημήτρης Γιάννου δήλωσε σχετικά «Θέλω να εκφράσω την μεγάλη μου ικανοποίηση για τους ρυθμούς εκτέλεσης του έργου και να συγχαρώ τη στενή μου συνεργάτιδα Κατερίνα Ζδρου, που αν και επέλεξε να μην ασχοληθεί με τα κοινά αυτή τη δημοτική περίοδο συνεχίζει εντατικά την πολύ σημαντική προσπάθεια που κάνει τα τελευταία χρόνια στη ΔΕΥΑ Έδεσσας. Είναι άξια συγχαρητηρίων και η ΔΕΥΑ της οφείλει πολλά τόσο σε επίπεδο οργάνωσης όσο και στην εκτέλεση σημαντικών έργων που βελτιώνουν την καθημερινή ζωή των πολιτών και προστατεύουν αποτελεσματικά το φυσικό περιβάλλον του τόπου μας».

Γραφείο Τύπου
Δήμου Έδεσσας





Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. ΠΟΛΥ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΤΕ Η ΣΩΛΗΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΓΩΝΕΙ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μια μικρή λεπτομέρεια ξέχασε το Γραφειο τύπου εδεσσας. Η συγκεκριμένη μελέτη έγινε από το δήμο εδεσσας με συγκεκριμένο κονδύλιο από το υπουργείο εσωτερικών. Είχαν δωθεί 50000 ευρώ σε όλους τους δήμους της χώρας. Ο Δήμος εδεσσας με αυτά τα χρήματα έκανε αρκετές μελέτες . Ήταν και οι τελευταίες που έγιναν κάπου το 2013. Ο δήμαρχος και η πρόεδρος φυσικά δεν είχαν ιδέα γι αύρες τις μελέτες. Παιδιά τους έγιναν αφού ο διωγμένος αντιδήμαρχος και ο διωγμένος μηχανικός ολοκλήρωσαν και άφησαν τη μόνη παρακαταθήκη για το δήμο τα τελευταία χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ναι ναι καλά που ήταν ο ζονγκ και λύθηκαν τα ζητήματα ο πιο ανύπαρκτος αντιδήμαρχος τα λεφτά ήρθαν από το φιλόδιμο του υπουργείου Εσωτερικών άμα είχατε τα λεφτά και τις μελέτες θα τα είχατε κάνει εδώ και χρόνια 9 χρόνια δημοτική αρχή και τώρα το κάνατε πλάκα μας κάνετε ποιούς κοροϊδεύετε επιτέλους??

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.