Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Προσλήψεις στο Αλεξάνδρειο Δημοτικό Ωδείο Γιαννιτσών

Ο πρόεδρος του ΝΠΙΔ με την επωνυμία Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού και Ανάπτυξης Πέλλας ανακοινώνει:

- Τη σύναψη σύμβασης Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου με είκοσι πέντε (25) άτομα καθηγητές μουσικής διδασκαλίας εκτέλεση του έργου «Διδασκαλία στο Αλεξάνδρειου Δημοτικού Ωδείου Γιαννιτσών» συνολικής διάρκειας εννέα (9) μηνών από την υπογραφή της σύμβασης.
- Ενός (1) ατόμου Καθηγητή Πληροφορικής για την εκτέλεση του έργου «Διδασκαλία στη Σχολή Πληροφορικής της ΔΗΚΕΠΑΠ» συνολικής διάρκειας εννέα (9) μηνών από την υπογραφή της σύμβασης.
- Και τεσσάρων (4) ατόμων Εκπαιδευτών Καλλιτεχνικών για την εκτέλεση του έργου «Λειτουργία των Καλλιτεχνικών Εργαστηρίων της ΔΗΚΕΠΑΠ» συνολικής διάρκειας οκτώ (8) μηνών από την υπογραφή της σύμβασης.

Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε την ανακοίνωση.
Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε την αίτηση.

Επίσης ανακοινώνει τη σύναψη σύμβασης Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου με ένα (1) άτομο για την εκτέλεση του έργου «Καλλιτεχνική διεύθυνση Αλεξάνδρειου Δημοτικού Ωδείου Γιαννιτσών» συνολικής διάρκειας εννέα (9) μηνών από την υπογραφή της σύμβασης.

Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε την ανακοίνωση.
Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε την αίτηση.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφού σας ευχαριστήσουμε για την μοναδική εκτίμηση και εμπιστοσύνη που δείχνετε στην Ηλεκτρονική Εφημερίδα karatzova.com, καθιστώντας την πρώτη -με διαφορά- σε επισκεψιμότητα στην ευρύτερη περιοχή της Π.Ε. Πέλλας, θεωρούμε απαραίτητο να διευκρινίσουμε ότι:

Στο πλαίσιο της ελεύθερης έκφρασης των αναγνωστών- επισκεπτών της η Η.Ε. karatzova.com θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής.

Όμως θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε με σαφήνεια ότι σε καμία περίπτωση η Η.Ε. δεν δημοσιεύει σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, φασιστικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Από όπου και αν προέρχονται, όπου και αν απευθύνονται…

Είναι αυτονόητο επίσης ότι τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και όχι κατ' ανάγκην την άποψη της Ηλεκτρονικής Εφημερίδας.

Σας ευχαριστούμε και πάλι…