Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αυτοκίνητο ντελαπάρισε σε χωράφι έξω από την Πέλλα (φωτο)



Για άγνωστη αιτία ο οδηγός του εικονιζόμενου αυτοκινήτου το απόγευμα της Παρασκευής έχασε τον έλεγχο του οχήματος λίγο πριν τα φανάρια της Πέλλας προς Θεσσαλονίκη, έκοψε τις προστατευτική μπάρα και ντεραπάρισε σε παρακείμενο χωράφι χωρίς ευτυχώς να τραυματισθεί. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες έκανε οτοστόπ και αποχώρησε από το σημείο. 







Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

8 comments:

  1. Αφού έχει καινούργιο ασφαλές δρόμο και οι Έλληνάρες συνεχίζουν να πηγαίνουν από τον παλιό που είναι καρμανιόλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. EΥΤΥΧΩΣ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ-ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ, ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΜΕ.
    ΚΑΤΑΝΤΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παιδιά σήμερα πήγαινα στο μοναστήρι στα Κουφάλια και σταμάτησα να δω τι έγινε νομίζοντας ότι έγινε σήμερα το ατύχημα έχω να πω δυο ερωτήματα αφού πρώτα δοξασω τον Θεό που είναι καλά ο άνθρωπος 1ον αφού έγινε το ατύχημα την Παρασκευή γιατί δεν έβαλε η αστυνομία κώνους στο σημείο όπου κρέμασαν οι μπάρες προς την μεριά του δρόμου;;; 2ον γιατί δεν βάζουν κάμερες στον δρόμο αυτό;;; σήμερα παραβίασαν κάτι ασυνείδητοι οδηγοί το κόκκινο φανάρι και ορισμένοι έτρεχαν με πάνω από το επιτρεπόμενο όριο ταχύτητας σε σημείο να ταρακουνιεται το όχημα μου που περίμενα στο φανάρι προς Πέλλα.. Είναι κρίμα να χάνονται ζωές για ανοησίες του μυαλού ανα πάσα στιγμή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εχω να σχολιασω οτι ο συγκεκριμενος οδηγος πηγαινε σαν δαιμονισμενος μιας και με προσπερασε σαν τρελος στην εξοδο των Γιαννιτσων (προς Θεσσαλονικη) οπως επισης εκανε και ακομα χειροτερη προσπεραση μπροστα απο εμενα ενα φορτηγακι που ειχε κολησει πισω απο ενα τρακτερ ενω απο απεναντι ερχοταν μια νταλικα. Το οδικο δυκτιο δεν ειναι το καλυτερο αλλα δεν φταιει για ολα αυτο, οταν οι οδηγοι δεν σεβονται τα ορια ταχυτητας, ουτε τον ΚΟΚ και απλα τερμα γκαζι και ολα καλα! Επισης στο σημειο που εφυγε γυρω στην 1 το μεσημερι της παρασκευης ηταν και αλλα 2 οχηματα που ειχαν τρακαρει ελαφρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τζιτζικωστααααα τωρα εισαι τζιτζι baby? Σε 3 μερες 2 τροχαια..μεχρι την Θεσσαλονικη παμε και το αυτοκινητο παει σαν βαρκα στα μεσα του Θερμαικου θα κανεις τιποτα η και αυτη την 5ετια μονο μιζες μπυρες και καρατε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οι δρόμοι σας φταίνε.δεν κοιτάτε να είστε πιο προσεκτικοί και ναην τρέχετε πολύ.ολη η μαγκιά πάνω στο τιμόνι.οδικη παιδεία μηδέν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.