Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Περήφανος αποκλεισμός του ΠΑΟΚ από τον Αγιαξ – Τρία πέναλτι κέρδισαν οι Ολλανδοί (βίντεο)


Είχε σκορ πρόκρισης για είκοσι λεπτά, ο ΠΑΟΚ, εν τέλει, δεν μπόρεσε να φύγει από τη «Γιόχαν Κρόιφ Αρίνα» με το αποτέλεσμα που ήθελε. 

Ηττήθηκε από τον Αγιαξ, στη ρεβάνς για τον γ' προκριματικό γύρο του Champions League (σ.σ. 2-2 το πρώτο ματς στην Τούμπα), με 3-2 και θα συνεχίσει τη ευρωπαϊκή διαδρομή του στα πλέι οφ του Europa League, με αντίπαλο τη Σλόβαν Μπραντισλάβας. 

Ο Μπίσεσβαρ έδωσε το προβάδισμα στον «Δικέφαλο» στο 23ο λεπτό και ο Τάντιτς, με πέναλτι, στο 43ο λεπτό έκανε το 1-1. Ο Σέρβος, νωρίτερα (32ο λεπτό) έχασε πέναλτι, με τον Πασχαλάκη να διώχνει την μπάλα. Στο 79ο λεπτό, με κεφαλιά, ο Ταλιαφίκο έδωσε τα ηνία στον Αγιαξ (2-1) και στο 85ο λεπτό, με νέο πέναλτι, ο Τάντιτς «έγραψε» το 3-1. 
Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις του αγώνα (94ο λεπτό) ο Μπίσεσβαρ.

Με την λήξη του ματς οι παίκτες του ΠΑΟΚ διαμαρτυρήθηκαν έντονα στον διαιτητή για τα λεπτά των καθυστερήσεων και τα τρία πέναλτι.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.