Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Χρειάζονται την συνεχή ΕΜΠΡΑΚΤΗ στήριξή μας…


Αυτό το παιδί, κουτσό , εγκαταλελειμμένο και παραμελημένο , κάθε φορά διανύει 2 χιλιόμετρα δρόμου, με «τα πόδια», για να φτάσει στην Ενορία του Αγίου Νικολάου Μπούνιας, ψάχνοντας για ένα πιάτο φαγητό, το τρώει με χαρά, δοξάζοντας τον Θεό, ευχαριστώντας συγχρόνως όλους εκείνους που το βοήθησαν να το έχει και συνάμα προσεύχεται για αυτούς, προτού κάνει την ίδια διαδρομή για επιστροφή με τα πόδια, χωρίς πόδια!
Για την μεγαλύτερη Θεομητορική εορτή της Ορθοδοξίας εκεί στις «εσχατιές» του κόσμου όπου Ορθοδοξία και Ελληνισμός, μέσω απλών «ανώνυμων» Λευιτών και ανθρώπων, προσφέρουν τον εαυτό τους κάνοντας πράξη τα λόγια του Χριστού:
«Πορευθέντες μαθητεύσατε ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΕΘΝΗ, βαπτίζοντες αυτούς εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος, διδάσκοντες αυτούς τηρείν πάντα όσα ενετειλάμην υμίν· και ιδού εγώ μεθ' υμών ειμί πάσας τας ημέρας, έως της συντελείας του αιώνος» (Ματθ. 28, 19 - 20)….

χρειάζονται την συνεχή ΕΜΠΡΑΚΤΗ στήριξή μας…

Στοιχεία για αποστολή εμβασμάτων όσων επιθυμούν:
Όνομα: TIMOTHEE NTUMBA MUSUNGAYI
Χώρα: REPUBLIQUE DEMOCRATIQUE DU CONGO (Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό. (Παλαιό Ζαΐρ).
Αριθμός τραπεζικού λογαριασμού: 00011-00152-00001382717-93
Επωνυμία της τράπεζας: BCDC (Banque Commerciale du Congo) Swift: BCDCCDKI
Κινητό τηλέφωνο: +243 815386620
E-μαιλ: Timotheosntumba@gmail.com

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφού σας ευχαριστήσουμε για την μοναδική εκτίμηση και εμπιστοσύνη που δείχνετε στην Ηλεκτρονική Εφημερίδα karatzova.com, καθιστώντας την πρώτη -με διαφορά- σε επισκεψιμότητα στην ευρύτερη περιοχή της Π.Ε. Πέλλας, θεωρούμε απαραίτητο να διευκρινίσουμε ότι:

Στο πλαίσιο της ελεύθερης έκφρασης των αναγνωστών- επισκεπτών της η Η.Ε. karatzova.com θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής.

Όμως θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε με σαφήνεια ότι σε καμία περίπτωση η Η.Ε. δεν δημοσιεύει σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, φασιστικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Από όπου και αν προέρχονται, όπου και αν απευθύνονται…

Είναι αυτονόητο επίσης ότι τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και όχι κατ' ανάγκην την άποψη της Ηλεκτρονικής Εφημερίδας.

Σας ευχαριστούμε και πάλι…