Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Απορρίφθηκαν από το Διοικητικό Πρωτοδικείο Βέροιας και οι δύο ενστάσεις για τις εκλογές στο Δήμο Πέλλας


Απορρίφθηκαν από το τριμελές Διοικητικό Πρωτοδικείο Βέροιας και οι δύο ενστάσεις που κατέθεσαν οι συνδυασμοί «Πέλλα Μπροστά» με επικεφαλής τον Θεόδωρο Θεοδωρίδη και «Πέλλα-Δήμος Για Όλους», με επικεφαλής τον Στάθη Καστερίδη, για τις εκλογές στο Δήμο Πέλλας.

Η ένσταση του συνδυασμού "Πέλλα Μπροστά" του Θεόδωρου Θεοδωρίδη απορρίφθηκε με την υπ΄ αριθμ 456/19 απόφαση του δικαστηρίου και η ένσταση του συνδυασμού «Πέλλα-Δήμος Για Όλους», με επικεφαλής τον Στάθη Καστερίδη απορρίφθηκε με την υπ΄ αριθμ. 457/19 απόφαση του Διοικητικού Πρωτοδικείου Βέροιας. 

Οι δύο ενστάσεις εκδικάστηκαν την Παρασκευή 19 Ιουλίου από το τριμελές Διοικητικό Πρωτοδικείο Βέροιας και στρεφόντουσαν κατά της απόφασης με την οποία ανακηρύχθηκαν οι επιτυχόντες και οι επιλαχόντες συνδυασμοί και οι υποψήφιοι κάθε συνδυασμού που εκλέχθηκαν ως τακτικοί ή αναπληρωματικοί, βάσει του σχετικού πίνακα των αποτελεσμάτων ο οποίος ενσωματώθηκε σε αυτή.
Οι λόγοι της ένστασης περιγράφονταν αναλυτικά στο δικόγραφο και είχαν να κάνουν με την παράβαση νόμου κατά τη διεξαγωγή των εκλογών.
Σύμφωνα με τις παραπάνω αποφάσεις του δικαστηρίου, οι οποίες εκδόθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας 12/8 και πρώτη η Η.Ε. karatzova.com τις γνωστοποιεί, και οι δύο ενστάσεις απορρίφθηκαν "ως προς την ουσία τους".

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

13 comments:

  1. ΤΖΑΜΠΑ ΣΚΟΥΖΑΝΕ ΟΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ ΤΟΥ LOSER ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥΝΟΥ ΠΟΥ ΕΤΑΖΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ. ΤΖΑΜΠΑ ΒΓΑΖΑΝΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΑ ΧΟΡΤΑ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ . ΤΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΚΑΘΕ ΚΑΤΕΡΓΑΡΗΣ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΟΥ. ΣΚΑΣΑΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απόρριψη από παντού. Το καταλάβατε ότι σας απέρριψαν όλοι ή θα πάτε και αλλού;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έφεση να αρθεί η αδικία της απόφασης ..... χα χα χα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ωραία από εδώ και πέρα ας βάζει ο καθένας όσους υποψηφίους θέλει δεν θα υπάρχει πρόβλημα αφού δεν υπάρχουν κυρώσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΦΥΓΕΙΣ , ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΟ. ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ .

      Διαγραφή
    2. Εσείς αυτο καταλάβατε απολη τη διαδικασία;;Δηλαδη αμφισβητειτε την δικαιοσύνη που δυο φορές πηρε την ιδια απόφαση;

      Διαγραφή
  5. ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΤΩΡΑ.ΛΕΦΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ.ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ-ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ-ΣΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ.ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΣΤΑΘΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.
    ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το Δεκέμβριο θα εξετασθεί στον ΆΡΕΙΟ ΠΑΓΟ .
    Συνεπως ολα ανοιχτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η ετυμηγορία του λαού ήταν Σταμκος και με μεγάλη διαφορά την πρώτη Κυριακή... επομένως για 4 χρόνια Σταμκος... καλή επιτυχία Δήμαρχε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Απολαυστε τον κυριο τιποτα γιατι εδω και 9 χρονια δεν εχει κανει τιποτα. Προβατα ησασταν το 2010, γιδια καταντησατε το 2019. Χαιρεστε για την καταντια και τον μαρασμο της πρωτευουσας της Μακεδονιας που ειναι η Πελλα, γιατι ειστε μονιμα καθυστεριμενοι. Αλλα 4 χρονια χαμενα απο την ζωη σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Kala na patete ton kyrio tipota telate loustiteton pali .katantisan ta xwria na mas kanoun koumanto ...gianitsiwtes ksypnhste eeeeeee mas kanoun ano katw ta xwria

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 4 μόνο ;;; Ο Στάμκος θα πάρει και τις επόμενες λουζερ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.