Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ανεξαρτητοποιήθηκαν πέντε δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης του Ν.Ταχιάου


Την ανεξαρτητοποίηση τους από την παράταξη «Θεσσαλονίκη Υπεύθυνα» με επικεφαλής τον Νίκο Ταχιάο ανακοίνωσαν σήμερα, μέσω κοινής γραπτής δήλωσης, πέντε εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι του δήμου Θεσσαλονίκης.
Πρόκειται για τους Δήμητρα Ακριτίδου, Σωκράτη Δημητριάδη, Νίκο Ζεϊμπέκη, Ιωάννα Κοσμοπούλου και Μιχάλη Κούπκα, οι οποίοι, σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να λάβουν θέσεις ευθύνης στη διοίκηση του νέου δημάρχου Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνου Ζέρβα.
Όπως αναφέρουν οι πέντε εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι, ανεξαρτητοποιούνται από την παράταξη του κ. Ταχιάου «ανταποκρινόμενοι στην πρόσκληση του νεοεκλεγέντος δημάρχου Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνου Ζέρβα, να συνδράμουμε στη διοίκηση του δήμου Θεσσαλονίκης, με αίσθηση ευθύνης, για το καλό της πόλης και των πολιτών της» και δεσμεύονται ότι θα συμβάλουν «με κάθε τρόπο και όλες τις δυνάμεις, ώστε η πόλη μας να γίνεται συνεχώς καλύτερη». 
Στην κοινή τους δήλωση τονίζουν πως «η απλή αναλογική που επιβλήθηκε στους ΟΤΑ επέβαλε την προαγωγή συναινέσεων μεταξύ των δυνάμεων των εκλεγμένων συνδυασμών. Δυστυχώς, το χρονικό διάστημα του καλοκαιριού που μεσολάβησε από τις 2 Ιουνίου μέχρι σήμερα, δε στάθηκε αρκετό για να επιτευχθούν μεταξύ των συνδυασμών οι απαιτούμενες συγκλίσεις ώστε να προκύψει το διοικητικό σχήμα που θα αναλάβει να διαχειριστεί τα ζητήματα της Θεσσαλονίκης».
Επίσης, προσθέτουν πως «η άμεση ανάγκη διαχείρισης του δεύτερου μεγαλύτερου δήμου της χώρας με τα θέματα που αντιμετωπίζει καθημερινά, απαιτεί σοβαρότητα και ουσιώδεις συνεργασίες προς όφελος των πολιτών, διασφαλίζοντας παράλληλα την ορθή λειτουργία του δήμου σε όλα τα επίπεδα».

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.