Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πέθανε ο επί σειρά ετών πρόεδρος της Πέλλας Κων/νος Καρασμάνης


Την τελευταία του πνοή άφησε σήμερα το μεσημέρι σε Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης ο Κωνσταντίνος Καρασμάνης σε ηλικία 81 ετών. Διετέλεσε  επί τρεις τετραετίες Κοινοτάρχης και Αντιδήμαρχος στον Καποδιαστριακό Δήμο Πέλλας. 

Αδελφός του βουλευτή Πέλλας Γιώργου Καρασμάνη, άφησε τη δική του σφραγίδα στην Τοπική Αυτοδιοίκηση ως πρόεδρος του ιστορικού χωριού της Πέλλας από το 1978 μέχρι και το 1990. 
Η κηδεία του θα γίνει αύριο Κυριακή, στις 12:00 το μεσημέρι, στον Ι.Ν. Αγίων Αποστόλων, στην Πέλλα.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

6 comments:

  1. ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΚΩΣΤΑ .ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ας είναι ελαφρύ το χώμα της Πελλαίας γης πού θα τον σκεπάσει!
    Προσέφερε με ανιδιοτέλεια σημαντικό έργο, άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του στην Πέλλα, την οποία την αγάπησε τόσο πολύ. Τα έργα του Πολλά, παρέλαβε ένα λασποχώρι και το ασφάλτοστρωσε μέχρι και το τελευταίο δρομάκι, που εκείνη την εποχή ήταν πολυτέλεια.
    Τι να πρωτοαναφέρει κανείς, το Δημαρχείο, το Πνευματικό Κέντρο, το Γυμνάσιο, τις πλατείες... τους δρόμους Πέλλα - Κουφάλια, Πέλλα- Ραχώνα… Κυρίως με πρωτοβουλία του έκανε την Πέλλα Δήμο πολύ πριν τον Καποδίστρια και εγινε ο πρώτος Δήμαρχος.
    Μα για μας ήταν ο Πρύτανης των προέδρων !
    Υπόδειγμα εντιμότητας στην διαχείριση του δημοσίου χρήματος, σκληρός και αυστηρός πρώτα με τον εαυτό του και μετά με τους συνεργάτες του και όχι μόνο!
    Πρόεδρε, Παππού Κώστα, Καλό Παράδεισο !
    Σε αποχαιρετούμε στο τελευταίο μεγάλο ταξίδι της ζωής σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΕ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΑΓΑΠΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η εργατικότητα, η αποτελεσματικότητα και η ευγένειά του, θα μείνουν για πάντα χαραγμένες στη μνήμη όλων μας. Θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια στους συγγενείς. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μια ισχυρή προσωπικότητα, με ενεργό συμμετοχή στoν κοινωνικό και πολιτικό βίο. Με το έντονο και διαρκές ενδιαφέρον για τον τόπο μας μέχρι και την τελευταία του πνοή. Το έργο που αφήνει αποτελεί σπουδαία παρακαταθήκη.
    Εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πρωτοπόρος,οραματιστής και κυρίως έντιμος. Συνέβαλε σημαντικά στον εκσυγχρονισμό της τοπικής αυτοδιοίκησης οπως σήμερα τη γνωρίζουμε. Μακάρι οι νέοι πολιτικοί να ακολουθήσουν το παράδειγμα του. Η Πέλλα σου χρωστάει πολλά, ας είναι ελαφρύ το χώμα της που σε σκεπάζει. Καλό ταξίδι Πρόεδρε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.