Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πρόσληψη γυμναστών για το πρόγραμμα «Άθληση για Όλους» - Στην ΠΕ Πέλλας το υλοποιεί μόνο ο δήμος Πέλλας


Δημοσιεύθηκε και φέτος (Φ.Ε.Κ. Β’ 3200/21.8.2019) η έγκριση κατανομής θέσεων για την πρόσληψη πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής, με σκοπό τη στελέχωση των ΟΤΑ Α’ βαθμού και των νομικών τους προσώπων, που θα υλοποιήσουν Προγράμματα Άθλησης για Όλους για την περίοδο 2019-2020.
Η Κοινή Απόφαση Π. Θεοδωρικάκου– Θ.Σκυλακάκη– Ελ.Αυγενάκη περιλαμβάνει αναλυτικό Πίνακα με την κατανομή 1.145 θέσεων σε 99 ΟΤΑ ανά την Χώρα.  
Αξίζει να σημειωθεί ότι από τους 4 Δήμους της Π.Ε. Πέλλας, το πρόγραμμα υλοποιεί (και φέτος) μόνο ο Δήμος Πέλλας, μέσα από την Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Πολιτισμού και Ανάπτυξης Πέλλας (ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π.), με την πρόσληψη 21 πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής.

Κατά τα άλλα, πρόκειται για συμβάσεις ορισμένου χρόνου, διάρκειας έως 8 μηνών. 
Σημειώνεται πως η προκαλούμενη δαπάνη σε βάρος των προϋπολογισμών των οικείων ΟΤΑ και των ΝΠΔΔ και των ΝΠΙΔ αυτών, ανέρχεται κατ’ ανώτατο όριο σε 5.985.022,91 ευρώ και θα αντιμετωπίζεται αποκλειστικά από την είσπραξη εσόδων από την καταβολή αντιτίμου υπό τη μορφή διδάκτρων από τους ωφελούμενους ή από είσπραξη δωρεών και χορηγιών.


Οι υποψήφιοι επιλέγονται βάσει του Οργανωτικού Πλαισίου Προγραμμάτων Άθλησης για Όλους (ΦΕΚ Β’ 1774/17.6.2016).   Συγκεκριμένα στο άρθρο 9 του Οργανωτικού Πλαισίου αποτυπώνονται όλες οι λεπτομέρειες για τη διαδικασία επιλογής και πρόσληψης (έκδοση σχετικής προκήρυξης–ανακοίνωσης πρόσληψης προσωπικού, τα απαραίτητα δικαιολογητικά, τα κριτήρια επιλογής για τον καθορισμό της σειράς κατάταξης, τα απαιτούμενα προσόντα, οι οικονομικοί όροι απασχόληση κ.ο.κ.).

Δείτε εδώ το ΦΕΚ και τις θέσεις σε όλους τους ΟΤΑ 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.