Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Επίσκεψη Θ. Τζάκρη στο Γραφείο Ενημέρωσης και Υποστήριξης Δανειοληπτών στην Έδεσσα (φωτο)

Η Θεοδώρα Τζάκρη έμπρακτα στο πλευρό των δανειοληπτών

Επισκέφτηκε σήμερα το Γραφείο Ενημέρωσης και Υποστήριξης Δανειοληπτών (ΓΕΥΔ) στην Έδεσσα, το οποίο δημιούργησε ολοκληρώνοντας την προηγούμενη βουλευτική της θητεία

Η βουλευτής Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Θεοδώρα Τζάκρη επισκέφτηκε την Τρίτη 27 Αυγούστου 2019 το Γραφείο Ενημέρωσης και Υποστήριξης Δανειοληπτών (ΓΕΥΔ) στην  Έδεσσα, στη δημιουργία του οποίου συνέβαλε καθοριστικά, καθώς δημιουργήθηκε κατόπιν εισήγησής της στον Ειδικό Γραμματέα Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους κ. Φώτη Κουρμούση, στον 1ο όροφο επί της οδού Φλωρίνης 6 (κάτω από το ΣΕΠΕ), που παραχωρήθηκε από τον ΟΑΕΔ και εξωραΐστηκε με δαπάνες που ενέκρινε το Δ.Σ. του ΟΑΕΔ τον Μάιο του 2019.
Το γραφείο στελεχώνεται από την κ. Δόμνα Μπάστα που αποσπάστηκε από άλλη δημόσια υπηρεσία και έχει καταρτιστεί σχετικά από την Ειδική Γραμματεία Διαχείρισης του Ιδιωτικού Χρέους και τον κ. Αδραμάνη, Οικονομολόγο ΠΕ  που προσελήφθη μέσω προγράμματος του ΟΑΕΔ και ξεκίνησε τη λειτουργία του την 1η-7-2019.

Όπως ενημέρωσαν οι εργαζόμενοι την κ. Τζάκρη, το ΓΕΥΔ Έδεσσας, παρέχει καθημερινά από τις  9:00 - 17:00 συμβουλές και υποστήριξη σε όλους τους πολίτες του Νομού Πέλλας (αλλά και του Νομού Ημαθίας, δεδομένου ότι δεν λειτουργεί ΓΕΥΔ ή ΚΕΥΔ στην Ημαθία) που αντιμετωπίζουν προβλήματα ληξιπρόθεσμων οφειλών προς τράπεζες και εταιρείες διαχείρισης απαιτήσεων (επονομαζόμενες εισπρακτικές, funds) , Δ.Ο.Υ και ασφαλιστικά ταμεία.

Όλες οι συμβουλές προς τους πολίτες και τις επιχειρήσεις για διευθέτηση οφειλών δίνονται ΔΩΡΕΑΝ και με βάση την ισχύουσα νομοθεσία και αφορούν:
τον εξωδικαστικό μηχανισμό,
την προστασία της πρώτης  κατοικίας,
τις 120 δόσεις.
Οι πολίτες (φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις) που επιθυμούν να απευθυνθούν στο ΓΕΥΔ προς ενημέρωση σε θέματα χρηματοοικονομικής  διαχείρισης εν γένει και ειδικότερα για να λαμβάνουν υποστήριξη για ζητήματα οφειλών μπορούν να επικοινωνούν για ραντεβού στο τηλ. 2381025094.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφού σας ευχαριστήσουμε για την μοναδική εκτίμηση και εμπιστοσύνη που δείχνετε στην Ηλεκτρονική Εφημερίδα karatzova.com, καθιστώντας την πρώτη -με διαφορά- σε επισκεψιμότητα στην ευρύτερη περιοχή της Π.Ε. Πέλλας, θεωρούμε απαραίτητο να διευκρινίσουμε ότι:

Στο πλαίσιο της ελεύθερης έκφρασης των αναγνωστών- επισκεπτών της η Η.Ε. karatzova.com θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής.

Όμως θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε με σαφήνεια ότι σε καμία περίπτωση η Η.Ε. δεν δημοσιεύει σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, φασιστικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Από όπου και αν προέρχονται, όπου και αν απευθύνονται…

Είναι αυτονόητο επίσης ότι τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και όχι κατ' ανάγκην την άποψη της Ηλεκτρονικής Εφημερίδας.

Σας ευχαριστούμε και πάλι…