Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τα εγκαίνια του Αξονικού Τομογράφου στο Νοσοκομείο Γιαννιτσών! (βίντεο)



Πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή στις 7.30 το απόγευμα τα εγκαίνια του Αξονικού Τομογράφου στη μονάδα του Νοσοκομείου Γιαννιτσών.

Στην τελετή, όπου παραβρέθηκε πλήθος επισήμων, εργαζομένων στο νοσοκομείο και πολιτών, χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ. Ιωήλ, ενώ η κορδέλα των εγκαινίων κόπηκε από τον Διοικητή του Νοσοκομείου Πέλλας Χρήστο Σμία, τον Υποδιοικητή –υπεύθυνο της Μονάδας Γιαννιτσών Αλέξανδρο Βουδρισλή και την Βουλευτή Πέλλας Θεοδώρα Τζάκρη.

Στην εκδήλωση, η οποία πραγματοποιήθηκε στον προαύλιο χώρο του νοσοκομείου, απηύθυναν χαιρετισμούς η Βουλευτής Θοδώρα Τζάκρη, ο Δήμαρχος Πέλλας Γρηγόρης Στάμκος, ο Διοικητής της 3ης ΥΠΕ Γεώργιος Κίρκος, ενώ μήνυμα για τα εγκαίνια του Αξονικού έστειλε ο πρώην Υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός. 

Την τελετή των εγκαινίων τίμησαν με την παρουσία τους ακόμη ο αντιδήμαρχος Πέλλας Αθανάσιος Επιτροπάκης, η Περιφερειακή Σύμβουλος Μαρία Τσαντάκη Ζωγράφου, ο αντιπρόεδρος της ΕΠΟ και πρόεδρος της ΕΠΣ Πέλλας Στέλιος Αντωνίου, η Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων του Νοσοκομείου Γιαννιτσών Μαρία Μίντζολη Λαγομάτη, εκπρόσωποι στρατιωτικών αρχών κ.α .
Βίντεο Αντώνης Παπαδόπουλος Συμβαίνει Τώρα
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.