Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ένωση Σωματείων Χειροσφαίρισης Κεντρικής Μακεδονίας: Σχολές διαιτησίας και Κριτών στη Βέροια - Υποβολή αιτήσεων ενδιαφερομένων

Η Ένωση Σωματείων Χειροσφαίρισης Κεντρικής Μακεδονίας (ΕΣΧΚΜ) σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Διαιτητών Χειροσφαίρισης Κεντρικής Μακεδονίας (ΣΔΧΚΜ) και τον Σύνδεσμο Κριτών Χειροσφαίρισης Κεντρικής Μακεδονίας (ΣΚΧΚΜ), προτίθεται να διοργανώσει στη Βέροια σχολές διαιτησίας και κριτών για την καλύτερη και ευρύτερη στελέχωση των παραπάνω Συνδέσμων.

Στόχος είναι η επίσημη επαγγελματική εκπαίδευση νέων ατόμων για την υπηρέτηση του αθλήματος, με αποτέλεσμα τη μείωση των λειτουργικών εξόδων των Σωματείων.

Για τον Σύνδεσμο Διαιτητών Χειροσφαίρισης Κεντρικής Μακεδονίας γίνονται δεκτές αιτήσεις ανδρών-γυναικών ηλικίας από 18 έως 35 ετών, ενώ για τον Σύνδεσμο Κριτών Χειροσφαίρισης Κεντρικής Μακεδονίας γίνονται δεκτές οι αιτήσεις από τους ενδιαφερόμενους ανεξαρτήτως ηλικίας.

Οι αιτήσεις γίνονται δεκτές έως και την Παρασκευή 6/9/2019.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι όσοι διαμένουν στους νομούς Ημαθίας, Πέλλας, Πιερίας, Λάρισας, Τρικάλων, Καρδίτσας, Μαγνησίας και Φθιώτιδας.

Πληροφορίες στη Γραμματεία της Ένωσης Σωματείων χειροσφαίρισης Κεντρικής Μακεδονίας (τηλ. 23310 73950, κ.Δαβόρα Όλγα)

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφού σας ευχαριστήσουμε για την μοναδική εκτίμηση και εμπιστοσύνη που δείχνετε στην Ηλεκτρονική Εφημερίδα karatzova.com, καθιστώντας την πρώτη -με διαφορά- σε επισκεψιμότητα στην ευρύτερη περιοχή της Π.Ε. Πέλλας, θεωρούμε απαραίτητο να διευκρινίσουμε ότι:

Στο πλαίσιο της ελεύθερης έκφρασης των αναγνωστών- επισκεπτών της η Η.Ε. karatzova.com θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής.

Όμως θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε με σαφήνεια ότι σε καμία περίπτωση η Η.Ε. δεν δημοσιεύει σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, φασιστικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Από όπου και αν προέρχονται, όπου και αν απευθύνονται…

Είναι αυτονόητο επίσης ότι τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και όχι κατ' ανάγκην την άποψη της Ηλεκτρονικής Εφημερίδας.

Σας ευχαριστούμε και πάλι…