Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ανάπλαση πλατείας Ελευθερίας στην Έδεσσα (φωτο)



Ξεκίνησε η υλοποίηση του έργου ανάπλασης της πλατείας Ελευθερίας, με την οριοθέτηση του χώρου της παρέμβασης και την κατασκευή των δικτύων.
Στόχος είναι η κατά το δυνατόν συντομότερη ολοκλήρωση των εργασιών στα δίκτυα και την κρασπέδωση, έτσι ώστε οι υπόλοιπες εργασίες ανάπλασης να μην παρεμποδίζουν την κυκλοφορία στο πιο κομβικό σημείο της πόλης της Έδεσσας.
Η ολοκλήρωση του έργου θα δώσει στους πολίτες και τους επισκέπτες της Έδεσσας έναν ακόμη όμορφο χώρο, που μπορεί να αποτελέσει σημείο αναφοράς.

Γραφείο Τύπου
Δήμου Έδεσσας


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

16 comments:

  1. Τσιμέντο δήμαρχος θα μείνει στην ιστορία ως ο ποιο αποτυχημένος που πέρασε ποτέ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάντως ο κόσμος τον ψήφισε 3 φορές. Άρα δεν είναι και τόσο αποτυχημένος... Μάλλον σου έχουν δώσει εντολή να γράφεις αρνητικά σχόλια...

      Διαγραφή
  2. Κόψε κάτι. Εγω λέω μπράβο. Κάθε τι καινούργιο στην Έδεσσα μ αρέσει. Ας το κάνει όποιος θέλει. Νυν, πρώην κτλ. Να γίνει. Κ αν γίνει και ο χώρος στο πασα τσαιρ, χαίρεται. Αλλα εμείς οι Εδεσσαίοι είμαστε δυο πράγματα: Μιζέρια και κουτσομπολιό. Με μεγάλα φωτεινά γράμματα... Τελειώσαμε Κύριοι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άσε μας που δεν σου αρέσει η αισθητική αναβάθμιση της Έδεσσας. Τόσα χρόνια έργα γίνονται. Και είναι η μοναδική πόλη στο νομό που συνέχεια κάτι θα γίνεται. Μια κούκλα είναι η πόλη. Τραβά σε άλλες πόλεις να μας πεις τις εντυπώσεις σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ελατε στα Γιαννιτσα να δειτε το μεγαλο ΤΙΠΟΤΕ. ουτε ενα εργο ,ουτε ανας δρομος ,ουτε ενα δεντρακι. Κοψαν ολα τα δεντρα στη κεντρικη πλατεια Γκονου Γιωτα, για να μην ενοχλουν τις τεντες των καφετεριων

      Διαγραφή
  4. να βαλουν και δεντρα στην πλατεια.ο κοσμος ερχεται στην πολη για το πρασινο.με ωραια φυλλοβολα που και το φθινοπωρο συνεχιζουν να ομορφαινουν την πολη με τα χρωματα που παιρνουν.μια πλατεια με ωραια δεντρα ειναι οτι καλυτερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχει φωτογραφίες με τα σχέδια σε ένα κουτί της ΔΕΗ στην πλατεία. Προβλέπουν δέντρα. Την γκρίνια κάποιων από μας δεν είχαν προβλέψει χαχαχα

      Διαγραφή
  5. ΡΑΒΕ ΞΉΛΩΝΕ !!ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΉ ΤΗΣ ΣΜΑΡΕΚΑΣ ΞΕΧΑΣΜΕΝΗ.ΚΡΙΜΑ!!ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΠΕΖΌΔΡΟΜΟ .ΧΌΡΤΑ ΠΑΝΤΟΥ.ΛΕΣ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΖΟΥΓΚΛΑ.ΜΗΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΊΜΑΣΤΕ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Έδεσσα η πιο όμορφη πόλη του Νομού.... Φοβερά μέρη πρασίνου για βόλτες και δροσιά.
    Έλα στην Αριδαία για να δεις το ΤΊΠΟΤΑ....
    Αλλά πραγματικά οι Εδεσσαιοι μάλλον δεν εκτιμούν καμία προσπάθεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μιζέρια και κουτσομπολιό μόνο το πολιτικό αφεντικό σου έχει για αυτό και έμεινε με δέκα δημοτικούς συμβούλους. Όσο για την Έδεσσα, μίζερε πάντα όμορφη ήταν. Σήμερα όμως είναι χωρίς τουρισμό και αγορά γιατί την κατέστρεψε το τσιμέντο αφεντικό σου. Και αν θες πάνε καμιά βόλτα σε καμιά άλλη πόλη γιατί σίγουρα δεν έχεις βγει ποτέ από την Έδεσσα. Α ξέχασα η Βάνα Μπάρμπα θα μας σώσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Παιδιά όχι ελιές εκεί.Θα σηκώσουν ρίζες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΚΕΡΑΣΙΕΣ.
      ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΦΕΤΟΣ ΠΗΓΑΝ ΚΑΛΑ, Η ΕΔΕΣΣΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ ΩΣ Η ΠΟΛΗ ΤΩΝ ΚΕΡΑΣΙΩΝ.
      ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΣΙΠΟΥΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΙΡΒΑΝΑΣ ΘΑ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΑ ΑΣ ΤΟ ΠΑΡΑΒΛΕΨΟΥΜΕ.
      ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΧΩΡΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ, ΚΑΝΕΝΑ ΔΕΝΤΡΟ ΟΡΘΙΟ, ΑΣ ΑΝΑΠΛΑΣΤΟΥΝ...........

      Διαγραφή
  9. Αισθάνομαι καταδικασμένος στα θέλω του κάθε δήμαρχου και στα θέλω του κάθε χωριάτη, που παρκάρει όπου θέλει, επειδή αυτό του προτρέπουν τα θέλω του κάθε δημάρχου. Από το 2008 μετάνιωσα που ζω σε αυτή την πόλη, όταν είδα εκείνη την ταμπέλα «Η Έδεσσα αλλάζει πρόσωπο».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. αν δεν σε αρεσει συκο φυ γε ρε μεγαλε δεν σε κραταμε με το ζορι η πολη ειναι κουκλα λιγο τισ τρυπεσ να φτιαχνουν και ειναι μια χαρα εσυ πνε βρεσ πιο ωραια πολη απο την εδεσσα στο καλο και μην μασ γραφεισ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.