Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τραγικό τροχαίο στον δρόμο Ξιφιανής – Αριδαίας: Επτάχρονο κορίτσι έχασε την ζωή του ενώ η μητέρα του νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Έδεσσας! (φωτο)


Ένα τραγικό τροχαίο δυστύχημα που κόστισε τη ζωή σε ένα μικρό παιδί και προκάλεσε τον σοβαρό τραυματισμό της μητέρας του, σημειώθηκε σήμερα, στις 8.45 το βράδυ, στην Επαρχιακή Οδό Ξιφιανής-Αριδαίας.
Συγκεκριμένα, ΙΧ αυτοκίνητο που οδηγούσε 35χρονη γυναίκα από την Ξιφιανή που διέμενε μόνιμα στην Αριδαία και στο οποίο επέβαινε η 7χρονη κόρη της, στον δρόμο από Ξιφιανή προς την Αριδαία, στο ύψος της διασταύρωσης με την Χρυσή, για αγνώστους λόγους ξέφυγε από την πορεία του και προσέκρουσε σε παρακείμενο δέντρο, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να τυλιχθεί στις φλόγες. Από την σφοδρή σύγκρουση έχασε την ζωή του το κορίτσι  που επέβαινε στο αυτοκίνητο, ενώ η μητέρα του, οδηγός του οχήματος, νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο Έδεσσας.
Στο σημείο του τραγικού συμβάντος έσπευσαν αμέσως η Αστυνομία και η Πυροσβεστική Υπηρεσία για τον απεγκλωβισμό των επιβατών του οχήματος, ενώ από το Aστυνομικό Τμήμα Αλμωπίας διενεργείται έρευνα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τροχαίο δυστύχημα.







Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.