Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Νέα πρόεδρος του ΕΟΤ η Άντζελα Γκερέκου


Η Άντζελα Γκερέκου αναλαμβάνει πρόεδρος του ΕΟΤ, μετά την παραίτηση του  Χαράλαμπου Καρίμαλη.

Την εξέλιξη αυτή γνωστοποίησε  ο Υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης δηλώνοντας ότι «πρόεδρος του ΕΟΤ αναλαμβάνει η Άντζελα Γκερέκου, της οποίας η εμπειρία και οι γνώσεις πάνω σε θέματα τουρισμού θα συμβάλουν στην διαμόρφωση ενός σύγχρονου ΕΟΤ, προσαρμοσμένου στις νέες συνθήκες. Την καλωσορίζουμε και της ευχόμαστε καλή δύναμη».

Η Άντζελα Γκερέκου υπήρξε υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού στην κυβέρνηση του Γιώργου Α. Παπανδρέου 2009 καθώς και υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού στην Κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά. Εξελέγη βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ στο Νομό Κέρκυρας, στις εθνικές εκλογές του 2004, του 2007, του 2009 και του 2012. Το 2005 εξελέγη στο Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ και ανέλαβε διαδοχικά τους Τομείς Αλληλεγγύης και Εθελοντισμού και Τουρισμού.Στις 8 Ιανουαρίου 2015 η Άντζελα Γκερέκου ανακοίνωσε την αποδοχή της προτάσεως να προσχωρήσει στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας και την υποψηφιότητά της στο Νομό Κέρκυρας με το ίδιο κόμμα.

Είναι πτυχιούχος της Αρχιτεκτονικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Ρώμης. Στο ίδιο Πανεπιστήμιο έχει παρακολουθήσει σεμινάρια Ψυχολογίας και Κοινωνιολογίας. Έχει εργασθεί ως αρχιτέκτονας στο Υ.ΠΕ.ΧΩ.ΔΕ. σε ειδικά προγράμματα για την ανάπλαση υποβαθμισμένων περιοχών της Αθήνας και έχει εκπονήσει μεγάλο αριθμό αρχιτεκτονικών μελετών για την ευρύτερη περιοχή της Κέρκυρας. Έχει σπουδάσει υποκριτική στην Ακαδημία Θεατρικών Σπουδών του Λονδίνου, ενώ εντάχθηκε και μαθήτευσε στην ομάδα του Ιταλού σκηνοθέτη Φεντερίκο Φελλίνι.

Έχει αναλάβει σειρά από κοινωνικές πρωτοβουλίες, με σημαντικότερες την ανάληψη της θέσης του επικεφαλής του Ελληνικού τμήματος της παγκόσμιας καμπάνιας του Global Progressive Forum, η οποία στόχο είχε την ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης και την άσκηση πίεσης στις Κυβερνήσεις, για να ανταποκριθούν στις οικονομικές υποχρεώσεις που έχουν αναλάβει με την υπογραφή της «Διακήρυξης της χιλιετίας» στον ΟΗΕ το 2001, η πρωτοβουλία για την ενημέρωση και την ενίσχυση του κινήματος των Δωρητών Οργάνων Σώματος και η πρωτοβουλία για τα Δικαιώματα των Παιδιών.                                                                                                                                           


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

8 comments:

  1. Άρε ΝΔ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΘΑ ΤΑ ΞΕΘΑΨΕΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΗΘΙΚΗΣ ?? Ο ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ ΤΗΣ ΞΟΦΛΗΣΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΛΕΨΙΕΣ ΑΡΑΓΕ?? ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΝΙΩΘΕΙ ΕΝΟΧΕΣ Η ΟΜΟΡΦΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ???????? ΣΤΟΝ ΒΩΜΟ ΤΗΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑΣ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΗΜΕΤΈΡΩΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ ΤΟ ΤΥΡΑΚΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΩ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΕ ΓΙΑΤΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ ΑΝΤΡΙΚΙΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΛΙΔΟΡΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΚΑΙ ΞΕΣΗΚΩΝΑΝΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΩΡΑ ???? ΤΙΠΟΤΑ ΣΙΓΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΝΑΝΔΡΟ ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΝΔ παράταξη κοτετσι. Λουφαξαν όλοι με το μακεδονικό. το έφαγε αμασιτο ο κόσμος.

      Διαγραφή
  2. ΠΟΣΟ ΔΎΣΚΟΛΟ ΕΊΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΊΤΕ ΤΗΝ ΉΤΤΑ ΣΑΣ,ΠΕΡΑΣΤΙΚΆ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να δείτε ήτταρα που θα φάτε από τους Μακεδόνες και εσείς έπειτα, σας το φυλάμε περιμένετε.

      Διαγραφή
  3. ΤΩΡΑ ΝΙΟΘΩ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ.
    Η ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γι'αυτό λένε ότι ο έρωτας είναι τυφλός τώρα το κατάλαβα καψούρα δεξιε

      Διαγραφή
    2. ΕΣΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙ ΣΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ.
      ΤΟ ΕΙΡΩΝΙΚΟ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ...........

      Διαγραφή
  4. Έχω μια αρραβωνιαρα παιχνιδιάρα και χαδιαρα. Μανιτσα μου μανακι μου.. Αχ Μανιτσα μου γλυκιά παμε για συντροφια να περάσει ωραία η βραδιά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.