Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Έντονη δυσαρέσκεια Σηφάκη για τα εγκαίνια του Αξονικού Τομογράφου: Ούτε με κάλεσαν, κάνουν παλαιοκομματική φιέστα


Σήμερα τα εγκαίνια του αξονικού τομογράφου στο Νοσοκομείο Γιαννιτσών που έφερε ο ΣΥΡΙΖΑ με την καθοριστική συμβολή μου – Ούτε με κάλεσαν με μόνο στόχο να κάνουν παλαιοκομματική φιέστα για μία. 

Μεγάλη η ευθύνη της Διοίκησης του Νοσοκομείου που απεδείχθη, σε πολλά επίπεδα, κατώτερη των προσδοκιών. 

Ο αξονικός τομογράφος των Γιαννιτσών που εξασφαλίστηκε από το πρόγραμμα ΙΝΤΕRREG ήρθε στο Νοσοκομείο Γιαννιτσών στις 09/07/19 μετά από τις προσπάθειες του τότε Αναπλ. Υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη, του Διοικητή της 3ης ΥΠΕ Γ. Κύρκου, της Διοικήτριας των Διοικητικών Υπηρεσιών του Νοσοκομείου Κατερίνας Παπαδοπούλου και δικές μου σε διάφορα επίπεδα της Διοίκησης σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Το θέμα παρακολούθησε από πολύ κοντά και ο σύλλογος Φίλων του Νοσοκομείου Γιαννιτσών. 
Αντιμετωπίστηκε από τον Παύλο Πολάκη, τον Γ. Κύρκο και από μένα αποφασιστικά η προσπάθεια που έγινε από πολιτικούς κύκλους να χαθεί η μία από τις δύο χρηματοδοτήσεις και έτσι εξασφαλίστηκαν αξονικοί τομογράφοι και στα δύο Νοσοκομεία. Στην Έδεσσα για πρώτη φορά στην ιστορία του και στα Γιαννιτσά με το πρόγραμμα INTERREG. 
Αντιμετωπίστηκαν σειρά γραφειοκρατικών και άλλων προβλημάτων για να καταστεί δυνατόν να ολοκληρωθεί η προμήθεια μέσω του INTERREG ( μαζί με τα συστήματα οξυγόνου για τα δύο Νοσοκομεία) με συνεχείς προσπάθειες μου μαζί με την Υπηρεσιακή Διευθύντρια του Νοσοκομείου. 
Ακόμη εξασφαλίστηκε με παρέμβαση μου στον Αναπλ. Υπουργό η προμήθεια στο Νοσοκομείο Γιαννιτσών νέου κλιβάνου και σημαντικού ιατρομηχανολογικού εξοπλισμού αξίας περί τις 500.000,00 €. 
Αισθάνομαι δικαιωμένος για την εξέλιξη του αξονικού τομογράφου ( παρά τις εμπαθείς επιθέσεις που δέχθηκα από διάφορες πλευρές «εχθρικές» και «φίλιες» ακόμη και σήμερα την ημέρα των εγκαινίων του…). 
Ο μετασχηματισμός του Κόμματος μας δεν πρόκειται να γίνει ούτε με τις εκκλήσεις για κατάργηση του Πανεπιστημιακού ασύλου, ούτε με παλαιοκομματικές φιέστες του τύπου άλλος τελειώνει την δουλειά και άλλος κόβει κορδέλες..




Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

20 comments:

  1. Έλα εμείναν οι φωτογραφίες για την συλλογή. Μην γκρινιάζεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εμειναν και οι δυο αξονικοι που εφερε ο Γιάννης όσο και να σε τσουζει αυτο εμπαθή 2:19

      Διαγραφή
    2. Ο Σηφακης ήταν από αυτος που "ετρεξε" και αγωνίστηκε ουσιαστικά για τους 2 αξονικους Τομογραφους. Σας αρέσει δεν σας αρέσει, αυτή είναι η μοναδική αλήθεια.οποτε μην εκτιθεστε.. Όλοι μας το γνωρίζουμε... Σηφακη δικαιώθηκες, εχεις πολλα ακόμη να προσφέρεις στην Πέλλα... Εχεις μέλλον άλλωστε.....

      Διαγραφή
    3. Ο Σηφακης ήταν από αυτος που "ετρεξε" και αγωνίστηκε ουσιαστικά για τους 2 αξονικους Τομογραφους. Σας αρέσει δεν σας αρέσει, αυτή είναι η μοναδική αλήθεια.οποτε μην εκτιθεστε.. Όλοι μας το γνωρίζουμε... Σηφακη δικαιώθηκες, εχεις πολλα ακόμη να προσφέρεις στην Πέλλα... Εχεις μέλλον άλλωστε.....

      Διαγραφή
    4. Μεγάλη πίκρα έφαγες σηφακλα. Αυτοπενευεσαι για μελλοντικές βλεψεις

      Διαγραφή
  2. Σμια και Βουρδισλη μόνο ντροπή σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σηφακη και αυτά που λες και τις φωτογραφίες που βάζεις στο ιδιο καζάνι του παλαιοκομματισμου βραζεις. Είναι δυνατόν για ένα μηχανήμα μετα από πέντε χρόνια να πανηγυριζετε.Αίσχος Αίσχος,Απορώ πως ψηφίζει αυτός ο λαός.Για να δούμε πόσοι θα πάνε,πραγματικά θα είναι πρόβατα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι πράγματα είναι που γίνονται έλεος. Νομίζω πρέπει όλοι να αναλογιστουμε τις ευθύνες μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. γιατί να σε καλέσουν 5 χρονια τι κάνατε έπρεπε να σε φωνάξουν και όταν δεν έβρισκαν φάρμακα γάζες υλικά ...
    5 χρονια εσύ και η άλλη τι κάνατε για το ρημάδι το τόπο ; ανακοινώσεις ξανα ανακοινώσεις και τίποτε άλλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φρου φρου κι αρώματα ίδιοι είναι δεν έχει καμία διαφορά από τη τζαγκρη

      Διαγραφή
  6. Αχ κακό που μας βρήκε
    Αχ κακό που μας βρηκε
    Ααααα κακό που μα βρήκεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γιαυτό είσαι εκεί που είσαι γιατί δεν έκανες τίποτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΔΑΚΡΥΑ ΣΗΦΗ, ΚΑΤΑ ΤΟ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΓΙΑ ΔΑΚΡΥΑ ΣΤΕΛΛΑ

    ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΕΙΣΑΙ ΑΠΛΑ ΕΝΑΣ ...ΑΠΟ ΕΜΑΣ.
    ΚΑΙ ΟΙ ΦΩΤΥΟ ΣΟΥ ΕΜΕΙΝΑΝ, ΚΕΡΔΟΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΡΟΥΛΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ...αξονικός χωρίς προσωπικό ,, θα έχει οδηγίες χρήσεως για όποιον ενδιαφέρεται να κάνει αξονική....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Βγάζει πίκρα....λίγο είναι να χάσεις από την χειρότερη βουλευτίνα της Ελλάδος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Σηφακης μια χαρα είναι, έχει άλλωστε αρκετές ασχολίες, τα εργοστάσια του.Δε ζούσε από την Πολιτική Δεν είναι ανεπαγγελτος, μα ένας σοβαρός και αξιόλογος επαγγελματίας.... Λυπάμαι, μα όλοι εσείς χάσατε έναν Βουλευτή που αγωνιστηκε καθαρά και εντιμα μόνο για το καλό της Πέλλας....

      Διαγραφή
  11. Δεν θα έχανε αν είναι η χειρότερη βουλευτινα της Ελλάδας. Όλοι στο ίδιο καζάνι του βόλεματος βραζουν. Είναι θέμα εμπιστοσύνης και η βουλευτινα φάνηκε πολύ σοβαρότερη και οργανωτική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ρουσφέτι στο μεγαλείο του η βουλευτινα τι μας λες τώρα!

      Διαγραφή
  12. Κάτσε καλά ρε....την δουλειά σου έκανες γι αυτό σε εξέλεξε ο λαός μου θέλεις και προσκλήσεις άντε την είδατε όλοι επίσημοι καραγκιοζηδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.