Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τραγωδία στη Ρόδο: Πνίγηκαν αδερφές σε πισίνα ξενοδοχείου – Συνελήφθησαν οι υπεύθυνοι


Μια ανείπωτη τραγωδία συνέβη χθες το απόγευμα (Τετάρτη 31/07) σε ξενοδοχείο της Ρόδου, στην περιοχή του Ιαλυσού, καθώς πνίγηκαν δύο αδερφές σε πισίνα. Η μία πήγε να σώσει την άλλη. Συνελήφθησαν οι υπεύθυνοι του ξενοδοχείου.
Όπως αναφέρει το «dimokratiki.gr», πρόκειται για δυο κορίτσια 17 και 19 ετών, που έκαναν διακοπές στο νησί των Ιπποτών και πνίγηκαν ενώ κολυμπούσαν στην πισίνα του ξενοδοχείου.
Αρχικά, το ασθενοφόρο που κλήθηκε παρέλαβε τη μία νεαρή, που ήταν στην επιφάνεια της πισίνας και είχε ακόμη τις αισθήσεις της, αλλά παρά τις προσπάθειες η άτυχη κοπέλα κατέληξε λίγη ώρα αργότερα. Η δεύτερη νεαρή ήταν στον πάτο της πισίνας και δεν φαινόταν. Αυτό αναφέρει η το «rodiaki.gr». Οι διασώστες επέστρεψαν και την παρέλαβαν, αλλά όλα είχαν τελειώσει πλέον.
Ο εισαγγελέας έδωσε εντολή στους αξιωματικούς του αστυνομικού τμήματος Ρόδου να συλλάβουν τους υπευθύνους του ξενοδοχείου και να πραγματοποιήσουν έρευνα για τα αίτια που οδήγησαν στον θάνατο των δύο νεαρών.
Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τραγικό συμβάν είναι ακόμη άγνωστες. Πιθανολογείται πως έπεσαν να κολυμπήσουν ενώ είχαν φάει. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ιαλυσού.

Πηγή: dimokratiki.gr, rodiaki.gr


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.