Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Άμεσα η πλήρης άρση των capital controls


Την πλήρη άρση των capitals controls αναμένεται να ανακοινώσει σήμερα από το βήμα της Βουλής ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, θα υπάρξει παρέμβαση από τον υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα. Σημειώνεται ότι ο κ. Μητσοτάκης θα μεταβεί στη Βουλή για να τοποθετηθεί επί του Νομοσχεδίου για την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων, μεταξύ 14:15-14:30 το μεσημέρι.

Προηγήθηκε η συνεδρίαση στο υπουργείο Οικονομικών του Συμβουλίου Συστημικής Ευστάθειας (Τράπεζα της Ελλάδος, Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, Ελληνική Ένωση Τραπεζών κ.ά.). Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, η σχετική τροπολογία εγκρίθηκε από τους θεσμούς το περασμένο Σάββατο.

Τα capital controls είχαν επιβληθεί με νόμο στα τέλη του Ιουνίου 2015 και απαιτείται νομοθετική διάταξη για την πλήρη άρση τους.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.