Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο πλουσιότερος Έλληνας στον κόσμο σύμφωνα με τη λίστα του Forbes


Η λίστα του Forbes για το 2019 τον συμπεριλαμβάνει ανάμεσα στους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο, κατατάσσοντας τον στην 838η θέση της ετήσιας κατάταξης για φέτος και αναδεικνύοντάς τον ως τον πλουσιότερο Έλληνα επιχειρηματία.

Το εντυπωσιακό με την περιουσία του –ανέλαβε τα ηνία της οικογενειακής επιχείρησης το 2003 όταν ο πατέρας του έφυγε από την ζωή– είναι το γεγονός ότι τον Απρίλιο του 2019 ανερχόταν στα 2,7 δισεκατομμύρια δολάρια και μέσα σε λίγους μήνες κατάφερε να «σκαρφαλώσει» στα 3,1 δισεκατομμύρια δολάρια, αυξάνοντας την αξία της περιουσίας του κατά 400 εκατομμύρια δολάρια.

Με αυτό το «άλμα» κατάφερε να αφήσει πίσω του τον Φίλιππο Νιάρχο, ο οποίος προπορευόταν μιας  θέσης (για τους Έλληνες συμμετέχοντες της λίστας) με περιουσία που άγγιζε τα 2,8 δισεκατομμύρια δολάρια.

Έτσι, σήμερα ο Σπύρος Λάτσης, πρωτότοκος και μοναχογιός του εφοπλιστή Γιάννη Λάτση, κατά κόσμον και «καπετάν Γιάννη», και της Εριέττας Τσουκαλά είναι ο πλουσιότερος Έλληνας στον κόσμο, σύμφωνα με το Forbes.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

6 comments:

  1. Γιατί να μην ειναι;λες θα επενδυσω 1,5 δις στο ελληνικό,μετα κανεις τον κινεζο για τις συμβατικές υποχρεωσεις και ψαχνεις ξενα λεφτα για να προχωρησεις την "επενδυση"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. για σου ρε γιώργο 4:58 ζήσε εσύ στην σπηλιά σου , ο κόσμος προχωράει .μην διαβάζεις πολύ ΑΥΓΗ ή ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ σε χαλάει .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δικα του λεφτα δεν θελει να βαλει,αυτο ειπα,το τι καταλαβες εσυ,δικό σου προβλημα οχι οχι μου....

      Διαγραφή
    2. Υπαρχει ενας αστικός μυθος για εναν ταμία μεγαλου κρατικου οργανισμού ,που καθυστέρησε την πληρωμη για ενα Σ/Κ,με τα χρηματα της μισθοδοσίας αγορασε μια πολυκατοικία,την εβαλε υποθηκη με ισο ποσον και την Δευτέρα πληρωσε κανονικα το προσωπικο.εχει μια υποθυκευμενη πολυκατοικία που την ξεχρεωνει με τα ενοικια, ΜΑΓΚΙΆ Η ΑΠΑΤΕΩΝΙΆ

      Διαγραφή
  3. Και γιατί μας το λέτε δεν κατάλαβα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.