Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δεκαπέντε φαντάροι λιπόθυμοι στο στρατόπεδο της Θήβας - O Διοικητής τους είχε 3 ώρες να κάνουν παρέλαση με 40 βαθμούς!


Το δίκτυο Ελεύθερων Φαντάρων Σπάρτακος δίνει στη δημοσιότητα μία καταγγελία που αφορά περιστατικό με δεκαπέντε λιποθυμίες φαντάρων στο στρατόπεδο της Θήβας.

Μεταξύ άλλων στην καταγγελία, όπως αναφέρει το Έθνος, γίνεται λόγος για καψόνι με το θερμόμετρο να δείχνει 40 βαθμούς Κελσίου.

Ακολουθεί η καταγγελία:

Παραλογισμός; Κτηνωδία; Απανθρωπιά; Όχι. Απλώς, ο Ταξίαρχος Διοικητής του ΚΕΠΒ κάνει καριέρα με το κόπο και τον ιδρώτα των Νεοσύλλεκτων φαντάρων.
Και η νέα πολιτική ηγεσία της ΝΔ στο Υπουργείο Άμυνας πρέπει να πείσει ότι είναι Αδίστακτη και αποφασισμένη να θυσιάσει την νεολαία στο βωμό του Ελληνο-τουρκικού ανταγωνισμού για τις ΑΟΖ και τα ενεργειακά κοιτάσματα.
Για αυτό το λόγο είχαν ΜΑΖΙΚΟ ΚΑΨΟΝΙ σήμερα (Δευτέρα 29/7/2019) τους εκατοντάδες φαντάρους που εκπαιδεύονται στο ΚΕΠΒ προκειμένου να σταλούν ως Μισθοφόροι τους στην Κύπρο, στο πλαίσιο της ΕΛΔΥΚ.
Τους είχαν λοιπόν τρεις (3) ώρες από τις 10.00 έως στις 13.00 μέσα στο καύσωνα, με 40 βαθμούς λιοπύρι να κάνουν Δοκιμαστικά Παρέλασης για την τελετή Ορκωμοσίας που πρόκειται να πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 2/8/2019.
Για να «δείξουν έργο» στους μεγαλόσχημους και για να φλομώσουν στην Πολεμοκαπηλεία τις οικογένειες των φαντάρων τους έλιωσαν πραγματικά.
Αποτέλεσμα του κυνισμού τους ήταν να λιποθυμήσουν 15 φαντάροι.

Το πόσο αδίστακτοι και αποφασισμένοι είναι αποκαλύπτει το γεγονός ότι είχαν προβλέψει να παραβρίσκεται γιατρός ώστε να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες.
Ο γιατρός χρειάστηκε να παρέμβει ξανά και ξανά αλλά ο Διοικητής συνέχισε άσπλαχνα τα δοκιμαστικά της παρέλασης.
Έναν συνάδελφο μάλιστα χρειάστηκε να τον μεταφέρουν με φορείο!!!
Και πάλι όμως «δεν τρέχει μία»…
Σιγά να μην ενδιαφερθούν αυτοί για την υγεία και την ζωή μας….
Oπως είναι λογικό, με το που τελείωσαν οι παρελάσεις οι φαντάροι έτρεξαν στο ΚΨΜ αναζητώντας ένα μπουκαλάκι νερό να ξεδιψάσουν.
Εκεί τους περίμενε η συνέχεια του ΜΑΖΙΚΟΥ ΚΑΨΟΝΙΟΥ από τον Ταξίαρχο Διοικητή.

Tο ΚΨΜ ήταν κλειστό 

Ο Διοικητής είχε φροντίσει να χώσει τους δύο φαντάρους που κάνουν χρέη ΚΨΜιτζή σε άλλες υπηρεσίες!
Ευτυχώς, λύση επιχείρησε να δώσει ο υπεύθυνος Αξιωματικός για το ΚΨΜ που με δική του πρωτοβουλία άνοιξε το ΚΨΜ και άρχισε να μοιράζει νερά στους φαντάρους.
Οι συνάδελφοι τονίζουν την Ανθρωπιά του καθώς ανάμεσα τους βρίσκονταν στρατιώτες που πριν από λίγες ώρες είχαν δώσει Αίμα. Σε αυτούς πρόσφερε χυμούς ή τους έκανε ακόμη και καφέ.
Οι συνάδελφοι καταγγέλλουν την Απαράδεκτη και επικίνδυνη συμπεριφορά της Διοίκησης στο ΚΕΠΒ.
Απαιτούν να βρίσκεται ΑΝΟΙΚΤΟ το ΚΨΜ όλες τις ώρες που προβλέπεται.
Δεν είναι δυνατόν τόσες εκατοντάδες άτομα να μένουν χωρίς νερό λόγω των άθλιων αυτών χειρισμών.
Επιτέλους, ο ΑΓΕΣ Καμπάς πρέπει να παρέμβει.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΛΙΠΟΘΥΜΟΥΝ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ.
ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΟΥΝ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ ΠΑΡΕΛΑΣΕΩΝ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ
Καταγγέλλουμε δημόσια τους Υπουργούς Άμυνας Παναγιωτόπουλο και Στεφανή που αντιμετωπίζουν τους φαντάρους ως Αναλώσιμους.

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

Πηγή: diktiospartakos.blogspot.com

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

20 comments:

  1. ΑΝΤΕ ΒΡΕ ΦΛΩΡΑΚΙΑ !!!!!!!!! ΜΟΝΟ ΓΙΑ LAPTOP ΚΑΙ I-PHONE ΕΙΣΤΕ !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΚΑΜΙΑ ΣΚΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΦΡΑΠΕΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΑΝΑ ΧΕΙΡΑΣ, ΚΑΘΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙ.
    ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΛΟΓΟΣ, ΟΥΤΕ ΚΤΗΝΟΣ, ΟΥΤΕ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΣΤΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
    ΑΝ ΧΤΥΠΑ ΞΥΛΟ ΓΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΠΑΜ, ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΥΣΩΝΑ, ΕΝΤΟΝΗΣ ΗΛΙΟΦΑΝΕΙΑ, ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ Ε.Σ ΔΕΝ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΤΥΧΗΜΑ.
    ΑΚΟΥ ΕΚΕΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΜΠΙΤΣΟΜΠΑΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ.
    ΕΛΛΑΔΑ 2019

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παρέλαση τους έβαλε να κάνουν ,όχι ασκήσεις!!! Το σημαντικότερο πράγμα στον Ε.Σ είναι οι παρελάσεις κσι οι ασκήσεις ακριβείας!!!Μια ζωή το θεαθήναι , ποτέ η ουσία και εσείς οι "σκεπτόμενοι" τρέχετε να συμπληρώσετε!!!

      Διαγραφή
  3. Άντε ρε δεν μπορούν στον ήλιο τα παιδάκια η Δεν μπορούν 4 ώρες χωρίς το κινητό τους
    Εντάξει και αυτοί που τα έγραψαν είναι αντιρρησίες στρατού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πάει ο στρατός πάει και ο ανδρισμός μαζί !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μιλησανε οι αντρες τωρα για τα φανταρακθα. Εσεις νταηδες και ανδρακλες της καφετεριας κ της φραπεδιας γραψατε μεσα απο ενα καφε με κλιματισμο για αυτα τα παιδια που υπηρετουν την πατριδα. Να ξερετε πως εχουν γονεις που τα μεγαλωσαν με κοπο οχι να υπηρετουν αυτη τη πατριδα αλλα τη ζωη. Μη δικαιολογειται τετοιες πραξεις γιατι αν ηταν τα δικα σας αντρακια θα φωναζατε που θα τα λεγανε φλωρους. Αν δεν αρεσουν αυτοι οι φανταροι ας τους διωξουν και παντε εσεις να κανετε τις αγγαρειες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αναρχοαπλυτοι ρεμπεσκεδες ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. άμα ακούς αλληλεγγύη αναρχοαριστερά άπλυτα είναι τέλος .τώρα τους επιασε ο πόνος που ήρθε η Ν.Δ με τον άλλο τον ανάρχα όλα ήτανε καλά , φρεπές και κινητό .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εκεί καταντήσαμε ο κάθε μπουλης που πεζει με το κινητό όλη μέρα να κρίνει τον κάθε ταξίαρχο ακόμη και τον α ΓΕΣ να τον αποκαλούν με το επίθετο του καμπας λες και είναι ομοιοβαθμοι ας ρωταγανε τα στρατιωτακια τη ώρες θα μπορούσαν να κάνουν δοκιμαστικά .ρε δε γ......ε καλύτερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο καθε μπουλης που παιζει με το κινητό μπορεί να είναι ένα από τα παιδιά μας. Οσοι πηγαν στο στρατό και σε μαχιμες μοναδες γνωριζουν καλα οτι γινονται πολλες φορες ακραια πραγματα συνηθως απο πιταιρικαδες και χαμηλοβαθμους. Για τους υπολοιπους που το παιζουν μαγκες θα ηθελα πραγματικα να σας δω σε μια μαχιμη μοναδα να ακουαω τοτε τι θα κανατε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ρε παιδιά στο στρατό πήγανε δεν πήγαν σε κατασκήνωση αυτοί αν γίνει κάτι θα πολεμήσουν ας κάτσουν και στον ήλιο 3 ώρες έλεος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ειναι τραβηγμενη η ιστορια,μπορει να υπαρξουν λιποθυμιες λογω ζεστης και ειναι λογικο,καποιοι οντως μπορςι να μην αντεχουν,αλλα 15 ατομα μαλλον ηταν συνεννοημενο να γινει.Δεν γινεται σε μια εποχη που η Τουρκια αυξανει την προκλητικοτητα της να εισαι χαλαρος δυστυχως για τα φανταρια θα πρεπει η εκπαιδευση να ειναι σκληρη κατω απο αντιξοοες συνθηκες,αλλωστε ρε μαγκες 9 μηνες κανετε οχι 24 οπως καποτε.Βαλτε λιγη ζωη μεσα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δεν υπάρχει λογική μέσα στο στρατό και αποδεικνύεται άλλη μια φορά. Όσο για εσάς που κρίνετε τα παιδια να πάτε εσείς να κάνετε παρέλαση με 40 βαθμούς. Αντε με τον κάθε εθνικιστή στρατόκαυλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχουμε κανει πολλά περισότερα απο παρέλαση με 40 βαθμούς.
      Απλά τα σημερινά παιδιά αν τους πάρεις το κινητό το Φρέντο και το wi fi λιποθυμάνε ομαδικώς.
      103 102 101 θόλο ελέγχω.

      Διαγραφή
    2. Τ'ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΙΚΗ ΤΟ ΞΕΡΩ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΜΕ ΜΙΑ 40ΑΡΙ ΔΕΝ ΄΄ΧΤΥΠΑΕΙ.

      Διαγραφή
  13. 3:10 για να λές εθνικιστή στρατόκαυλο κατάλαβα τι αναρχοκουμούνι είσαι του λόγου σου. πάνε στο σοβιέτ να δείς εκεί παρελάσεις και αν δεν σου αρέσει στην σιβηρία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από 1991 δεν υπάρχει κομουνισμός και σοβιετική ένωση , είσαι σχεδόν τριάντα χρόνια πίσω !!! Αν και εγώ πιστεύω πού περισσότερα!!!

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.