Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μακεδονικός Έδεσσας - ΑΡΗΣ Νησίου 1-5


Την ήττα στην πρεμιέρα γνώρισε η ομάδα μας απέναντι στην εμφανώς πιο έτοιμη ομάδα του Άρη Νησίου. Ο Μακεδονικός Έδεσσας παρατάχθηκε στο γήπεδο με σκοπό να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις και κατάφερε να απειλήσει στο 3΄με τον Ρέτζια σε μοναδικό τετ α τετ που απέκρουσε ο τερματοφύλακας. Από κει και πέρα ο Άρης Νησίου ανέλαβε τα ηνία του παιχνιδιού και έχοντας καθολική κατοχή μπάλας κατάφερε να προηγηθεί στο ημίχρονο με 0-2 με γκολ των Σίσκου και Αναστασιάδη. 
 Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα του παιχνιδιού δεν άλλαξε και ο Δούμος έκανε το 0-3. Στο 80΄ο Μπουρδάνης εκτέλεσε το φάουλ στην αντίπαλη περιοχή και ο Τότλης μείωσε το σκορ με άπιαστη κεφαλιά στο παραθυράκι της εστίας. Στο τελευταίο δεκάλεπτο ο Άρης Νησίου εκμεταλλευόμενος και την κούραση των αντιπάλων κατάφερε να πετύχει άλλα δύο τέρματα με τους Δούμο και Τσουμάγκα αντίστοιχα, οι οποίοι διαμόρφωσαν και το τελικό 1-5. 
Στα θετικά του αγώνα το ντεμπούτο των Μανωλάκη, Τεντζέρη, Πασιαλή και Κεσκινίδη. Η ομάδα μας κρατάει την καλή συνοχή που έδειξε σε όλο το διάστημα του αγώνα και ετοιμάζεται για την δεύτερη αγωνιστική του κυπέλλου απέναντι στην Ελπίδα Έδεσσας.

Μακεδονικός Έδεσσας (Ουζούνης Θωμάς): Μανωλάκης, Κιουρτζίδης(71΄Μπουρδάνης), Σκούλης, Σουλιώτης, Καραγιάννης , Τεντζέρης , Γάτσης, Ρέτζιας, Παπαδόπουλος, Πασιαλής (45΄Τότλης), Καλογιάννης (78΄Κεσκινίδης).

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.