19.9.19

Ένταξη της Πέλλας στο μέτρο αναστολής καταβολής οφειλών στη ΔΟΥ για περιοχές που επλήγησαν από τη θεομηνία της 10ης Ιουλίου

Σε συνέχεια της κήρυξης του Νομού σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης και των συντονισμένων πρωτοβουλιών των Δήμων του Νομού, της ΠΕ Πέλλας, αλλά και των Βουλευτών, με απόφαση του Υφυπουργού Οικονομικών κ. Απόστολου Βεσυρόπουλου, η Πέλλα εντάσσεται στο μέτρο παράτασης και αναστολής καταβολής βεβαιωμένων οφειλών φυσικών και νομικών προσώπων προς τις ΔΟΥ έως τις 10 Ιανουαρίου 2020 για τις περιοχές που επλήγησαν από τη θεομηνία της 10ης Ιουλίου. Η απόφαση αφορά όλους του πολίτες και τις επιχειρήσεις του Νομού μας.
Ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας κ. Λάκης Βασιλειάδης τόνισε πως «Η εξέλιξη αυτή πέρα από τη σημασία της για την πραγματική ανακούφιση των πολιτών μας από τις καταστροφές της 10ης Ιουλίου, δείχνει επίσης πως όταν υπάρχει συνεργασία μεταξύ όλων των φορέων της περιοχής, των Δήμων, της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και των Βουλευτών, μπορούμε να πετύχουμε κάθε στόχο που θέτουμε. Σε ό,τι με αφορά ως Βουλευτή αλλά και ως Περιφερειακό Σύμβουλο Κεντρικής Μακεδονίας, πρωταρχικός μας στόχος αποτελεί η καλλιέργεια ακριβώς αυτού του κλίματος συνεργασίας καθώς πιστεύω πως μόνον έτσι μπορούμε αποτελεσματικά να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα της καθημερινότητας αλλά και να ανταπεξέλθουμε στις προκλήσεις που θα έρθουν. Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Υφυπουργό ο οποίος άκουσε και δέχτηκε τα επιχειρήματά μας.»

7 σχόλια:

  1. Ρε αγόρι μου σταμάτα πια να αναμεταδίδει Σ άλλοι τρέχουν γι'αυτό (τζακρη) και εσύ βγαίνεις και καμαρώνεις???? Είσαι απλά ένας εκφωνητής τίποτα παραπάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπορεί να είναι ένας εκφωνητής, αλλά το ότι η Τζάκρη.....τρέχει γι αυτό...άστο καλύτερα! Απλά η κυρία καπηλεύεται ως ....συνήθως!!!

      Διαγραφή
    2. Καταρχήν παραδέχεσαι ότι είναι απλά ένας εκφωνητής και κατά δεύτερον το οτι θεωρείς πως η Τζάκρη καπηλευεται είναι ασχετοσύνη μετά πολιτικά δρώμενα του νομού διότι αν λέω αν κάποτε γίνεται κάτι σ'αυτόν τον δύσμοιρο νόμο η κυρία αυτή το δουλεύει πχ το πολυκεντρο στα Γιαννιτσά ψαστο και απάντησε μου.....

      Διαγραφή
    3. Λυπάμαι που στο λέω αλλά ασχετοσύνη με τα πολιτικά δρώμενα του νομού δείχνεις εσύ! Ψάξε εσύ αγαπητέ για 2 πολύ μεγάλα έργα της περιοχής μας: Φράγμα Αλμωπαίου και δρόμος Χαλκηδόνα Έδεσσα!! Ψάξε και απάντησέ μου!!!!

      Διαγραφή
  2. Μαλλον έχετε άγρια μεσάνυχτα,δεν ωφελεί και δεν ανακουφίζει κανέναν.Δεν φανταζόμουν τους βουλευτές μας τόσο άσχετους και επιπόλαιος.Ρωτηστε την εφορία και θα δείτε ότι όλες οφειλές θα πληρωθούν στο τέλος Ιανουαρίου του 2020.Κρίμα τόσα δελτία ,τόσες φωτογραφίες, τόσο ανταγωνισμό μεταξύ σας,Και όλα αυτά για το ΤΊΠΟΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΣΧΟΛΕΙΘΗΤΕ ΜΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΚΑΤΑ ΜΕΡΟΣ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για τις προκαταβολές και την αναδιάρθρωση μουγκα τώρα!κανείς τους δεν μιλαει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.