Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Άνοιξε η πλατφόρμα για τις 120 δόσεις - Ποιους αφορά


Άνοιξε νωρίς το βράδυ της Πέμπτης 5 Σεπτεμβρίου η πλατφόρμα για τις 120 δόσεις, την οποία ανέμεναν με ανυπομονησία χιλιάδες δανειολήπτες.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ηλεκτρονική σελίδα της ΑΑΔΕ (aade.gr) και με τη χρήση των προσωπικών κωδικών εισόδου τους στο Taxisnet να προχωρήσουν τη διαδικασία για την υποβολή της αίτησης ρύθμισης των οφειλών τους.
Σημειώνεται ότι η νέα ρύθμιση προβλέπει εκτός των άλλων μείωση τη ελάχιστης οφειλής στα 20 ευρώ από 30 ευρώ που προέβλεπε η προηγούμενη, μείωση του επιτοκίου στο 3% από 5% στην προηγούμενη καθώς και έως 120 δόσεις για τις επιχειρήσεις που έχουν βασική οφειλή ως 1 εκατ ευρώ.
Από την ερχόμενη εβδομάδα, αιτήσεις για την υπαγωγή στη νέα ρύθμιση των 120 δόσεων θα μπορούν να υποβάλουν και όσοι είχαν ήδη ενταχθεί στην παλαιά ρύθμιση των 120 δόσεων.
Yπενθυμίζεται πως η προθεσμία λήγει τέλη Σεπτεμβρίου.



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.