Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γιαννιτσά: Το 1ο χορευτικό αντάμωμα – παραδοσιακό γλέντι στη σκιά του Αη Γιώργη (βίντεο)


Σε μια αίθρια Σεπτεμβριανή βραδιά το Σάββατο δόθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία το πρώτο χορευτικό παραδοσιακό αντάμωμα στο πάρκο του Αγίου Γεωργίου Γιαννιτσών που πλημμύρισε από κόσμο. Τα χορευτικά συγκροτήματα που συμμετείχαν ξεκίνησαν με παραδοσιακή πατινάδα από τον πεζόδρομο Γιαννιτσών και κατέληξαν στο πάρκο. Η παρουσίαση των χορών έγινε από τους Συλλόγους: Εξωραϊστικός Πολιτιστικός Σύλλογος κατοίκων Κάτω Ηλιούπολης «Αναγέννηση», ΜΠΣ Περίκλειας – Λαγκαδιάς "Αγία Παρασκευή" και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Καρυώτισσας. Έπαιξαν οι καταπληκτικοί μουσικοί: Παντελής Σολάκης κλαρίνο, Σάκης Νάνος λαούτο, τρομπέτα και Γιώργος Κορμάζος κρουστά. Στην πολύ όμορφη εκδήλωση παραβρέθηκαν η βουλευτής Θ. Τζάκρη και ο Δήμαρχος Πέλλας Γρηγόρης Στάμκος.xorpagg

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. Επιτέλους και μια εκδήλωση χωρίς ποντιακά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κόμπλεξ οσο δε πάει αυτό σου λέω μονο.
      Σταματηστε τις διακρίσεις και αρχιστε επιτέλους να είστε πρώτα Έλληνες.Τετοια σχολια διχάζουν παρά ενώνουν, σοβαρευτειτε επιτέλους..!!

      Διαγραφή
    2. Η προτίμηση έχει να κάνει με την μουσική και όχι ασφαλώς με τους ανθρώπους.Μην βλέπουμε παντού φαντάσματα. Ολοι έχουμε τις μουσικές μας προτιμήσεις.

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.