Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εντοπίσθηκε μεγάλη χασισοφυτεία στα Σεβαστιανά Πέλλας - Πάνω από 300 δενδρύλλια κάνναβης (βίντεο)


Από το Τμήμα Ασφάλειας Έδεσσας συνελήφθη 58χρονος για καλλιέργεια κάνναβης

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας μετά από συντονισμένες έρευνες για την δίωξη της παράνομης καλλιέργειας κάνναβης, κατάφεραν να εντοπίσουν σε αγροτική περιοχή στα Σεβαστιανά Πέλλας, φυτεία με πάνω από 300 δενδρύλλια κάνναβης.

Για την υπόθεση συνελήφθη χθες (3 Σεπτεμβρίου 2019) το απόγευμα σε περιοχή της Πέλλας, ένας 58χρονος για κατοχή και καλλιέργεια κάνναβης.

Ειδικότερα, όπως διαπιστώθηκε από τις έρευνες των αστυνομικών, σε θαμνώδη έκταση μέσα σε πυκνή βλάστηση, καλλιεργούσε συνολικά 315 δενδρύλλια κάνναβης ύψους από 0,5 έως 3 μέτρα, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Επιπλέον, σε αγρόκτημά του στην ίδια περιοχή, εντοπίσθηκαν επιμελώς κρυμμένες στο έδαφος ποσότητες κάνναβης συνολικού βάρους 206 γραμμαρίων και σε αποθήκη του αγροκτήματος, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν εργαλεία που χρησιμοποιούσε για την καλλιέργεια των δενδρυλλίων κάνναβης.
Ο συλληφθείς με την δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Έδεσσας.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.