Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΑΣΕΠ-Προσλήψεις σε δήμους: Πού βρίσκονται «Βοήθεια στο Σπίτι», «ουρά 3Κ»


«Στον αέρα» βρίσκονται δύο πολυανεμενόμενες προκηρύξεις που αφορούν χιλιάδες προσλήψεις στους δήμους. Πρόκειται για τις:
-3.250 προσλήψεις στο «Βοήθεια στο Σπίτι» και
-Την περίφημη «ουρά της 3Κ» για τις 758 θέσεις στις ανταποδοτικές υπηρεσίες των δήμων.
Σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr, για την μεν πρώτη δεν έχει σταλθεί σχετικό αίτημα από το υπουργείο Εσωτερικών προς το ΑΣΕΠ, ενώ για την δεύτερη είχε μεν στείλει σχετικό αίτημα η προηγουμένη πολιτική ηγεσία του ΥΠΕΣ και η προκήρυξη βρίσκεται σε ώριμο στάδιο από πλευράς της Ανεξάρτητης Αρχής, ωστόσο δεν υπάρχει επιβεβαίωση από τη νέα πολιτική ηγεσία του υπουργείου, με αποτέλεσμα κανείς να μην γνωρίζει το τι μέλλει γενέσθαι. Ένα είναι σίγουρο: Ότι η Ανεξάρτητη Αρχή, αυτή τη στιγμή δεν έχει καμία από τις δύο προσλήψεις στον προγραμματισμό της.

Υπενθυμίζεται ότι η νέα πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εσωτερικών υπό τον Τ. Θεοδωρικάκο έχει ως στόχο:
-Να προχωρήσει τις προσλήψεις στο «Βοήθεια στο Σπίτι», ωστόσο, όπως προέκυψε και από τη συνάντηση του υΠΕΣ με εκπροσώπους του «ΒσΣ» την περασμένη Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη, ακόμη δεν έχει καθορισθεί το σχετικό χρονοδιάγραμμα
-Να εμπλουτίσει την «ουρά της 3Κ» με αιτήματα και από άλλους δήμους αλλά και από υπουργεία, αφού πρώτα προσδιοριστούν οι ανάγκες που είναι δυνατόν να καλυφθούν μέσω της κινητικότητας, γεγονός που σημαίνει ότι η συγκεκριμένη προκήρυξη με άλλη, πλέον, μορφή θα καθυστερήσει αρκετούς μήνες.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.