Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Θεοδωράκι Αλμωπίας: Μαθητές περπατούν 500 μέτρα για να πάρουν το λεωφορείο για το σχολείο τους λόγω κατολίσθησης τοιχίου δρόμου! (φωτο)



Ήταν 21 Ιουνίου του 2019 όταν λόγω των έντονων βροχοπτώσεων κατολίσθησε τοιχίο αντιστήριξης δρόμου στην Τοπική Κοινότητα Θεοδωρακίου Αλμωπίας. Τότε Κλιμάκιο της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου με τον Αντιδήμαρχο Στέφανο Αβραμίκα διενήργησε αυτοψία στο σημείο και στη συνέχεια αναμένονταν η αρμόδια τεχνική υπηρεσία να αποκαταστήσει το πρόβλημα. 

Μέχρι σήμερα δεν έγινε απολύτως τίποτα για την αποκατάσταση του δρόμου και όπως μας είπε ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Δημήτρης Σούγαρης τα παιδιά του σχολείου αναγκάζονται εξαιτίας αυτού του προβλήματος να περπατήσουν 500 περίπου μέτρα για να πάρουν το λεωφορείο για το σχολείο τους. 
Ελπίζουμε στα γρήγορα αντανακλαστικά της νέας δημοτικής αρχής να αποκαταστήσει άμεσα την ομαλή κυκλοφορία των οχημάτων στο σημείο και όχι στις μοναδικές selfie μεθόδους της προηγούμενης δημοτικής αρχής.







Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

8 comments:

  1. Καί γιατί παραπονιέσαι τώρα Δημήτρη πρόεδρος τού Μπίνου ήσουν όταν έγινε καί πρόεδρος Με τόν μπινο εκλεχτηκες γιατί δεν τό έκανε πριν τής εκλογές..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. και να κάνουμε να στείλουμε ελικόπτερο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με τον μπινο μονο σελφι και μετα για ρετσίνα στα καφενεία....ετσι δεν γίνονται τα εργα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα καημένα τα παιδιά, αισχος 500 μετρα να περπατάνε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και ποιος σας είπε ότι πρέπει να ανεβαίνει λεωφορείο εκεί και να ψάχνει τον κάθε παρκαρισμένο οδηγό για να γυρίσει;.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ 6:56 που μιλάς, έχεις δει τα τουριστικά λεωφορεία των 50 θέσεων πως με 1 κίνηση γυρνάνε το λεωφορείο και αυτή των αστικών με μικρότερο όχημα κάνουν 10 φορές μπρος πίσω να γυρίσουν. Αν δεν ξέρουν να οδηγανε να πιάνουν το τιμόνι

      Διαγραφή
  6. και τι έγινε;Μερικά παιδιά από την Αριδαία την ίδια απόσταση κάνουν...(πέρα από αυτό ο δρόμος θα ήταν καλό να επισκευαστεί!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.