Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Βίντεο ντοκουμέντο από την στιγμή που ο οπαδός σπρώχνει τον 70χρονο στην Καλαμαριά


Τραγικό θάνατο βρήκε χθες ένας 70χρονος κατά τη διάρκεια του αγώνα του Απόλλωνα Πόντου με τα Χανιά, στην Καλαμαριά, όταν τον έσπρωξε ένας συνομήλικος του με αποτέλεσμα να πέσει και να τραυματισθεί θανάσιμα στο κεφάλι.

Στο βίντεο που δημοσιεύει το Flashnews.gr φαίνεται καρέ - καρέ όλο το περιστατικό το οποίο ξεκίνησε με τον 70χρονο να διαπληκτίζεται λεκτικά με συνομήλικο του.

Ξαφνικά και ενώ ο 70χρονος πάει προς τα σκαλοπάτια για  να φύγει ένας άλλος πηγαίνει και τον σπρώχνει με αποτέλεσμα την πτώση του στα σκαλοπάτια η οποία αποδείχτηκε μοιραία.

Παρά τις προσπάθειες των γιατρών που ήταν στο γήπεδο και βρέθηκαν στο σημείο για τις πρώτες βοήθειες ο ηλικιωμένος άφησε την τελευταία του πνοή.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. ποσο ζώα θεέ μου .....κρίμα ουγκάντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. στα γηπεδα καλλιεργηται πολιτισμος! αλλοι αρπαζουν ,οικονομουν χρηματα κι αλλοι σκοτωνονται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κρίμα τον άνθρωπο. Τώρα για να δούμε ο άλλος μεσήλικας θα το παίξει... τρελός για να την βγάλει ... λάδι;;; Έτσι είναι η σειρά....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βαλτε μεσα τον κωλογερο να ψοφησει στη φυλακη.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.