Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ν. Μυλότοπος: Περιστατικό με μωράκι 8 μηνών «θορύβησε» τους κατοίκους και κινητοποίησε υπηρεσίες


Ένα περιστατικό με «θύμα» ένα μωράκι, μόλις 8 μηνών, σημειώθηκε σήμερα στις 2:00 το μεσημέρι στο Νέο Μυλότοπο του δήμου Πέλλας. Συγκεκριμένα, οι εργαζόμενες στο πρόγραμμα «Βοήθεια Στο Σπίτι» αντιλήφθηκαν τυχαία έξω από την πόρτα ενός σπιτιού στο χωριό ένα παιδικό καρότσι και ένα μωράκι πεσμένο μπροστά από αυτό. Οι φωνές που ακουγόντουσαν από το εσωτερικό του σπιτιού αλλά και το βρέφος που ήταν πεσμένο κινητοποίησαν αμέσως τα κορίτσια που έσπευσαν να βοηθήσουν σε ότι χρειαστεί. 
Μέσα στο σπίτι βρισκόταν ο πατέρας του παιδιού μαζί με τη πεθερά του ενώ η μητέρα του απουσίαζε.
Αμέσως στο σημείο έφθασε η Αστυνομία, η οποία είχε ειδοποιηθεί στο μεταξύ από κάποιους γείτονες που άκουσαν τις φωνές, ενώ παράλληλα το παιδί μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Γιαννιτσών, όπου υποβλήθηκε σε μια σειρά εξετάσεων. Κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του σε Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης για περαιτέρω, πιο εξειδικευμένες εξετάσεις, καθώς το 8μηνο μωράκι φέρεται να έχει χτύπημα στο κεφάλι του.
Να σημειωθεί ότι καθ΄ όλη την διάρκεια της μεταφοράς του παιδιού στο νοσοκομείο Γιαννιτσών και την παραμονή του εκεί για τις απαραίτητες εξετάσεις, σημαντική ήταν η υποστήριξη και η βοήθεια που παρείχαν οι Κοινωνικοί Λειτουργοί της ΔΗΚΕΠΑ Πέλλας από το πρόγραμμα «Βοήθεια Στο Σπίτι».

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.