Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δήμος Έδεσσας: Δωρεάν σεμινάριο επεξεργασίας φωτογραφίας στην πόλη Bitola - Aιτήσεις συμμετοχής


Στα πλαίσια της υλοποίησης του διασυνοριακού προγράμματος συνεργασίας με τίτλο CINECULTURE, στο οποίο ο Δήμος Έδεσσας είναι επικεφαλής εταίρος πραγματοποιείται σεμινάριο επεξεργασίας φωτογραφίας και video. Συγκεκριμένα οι συμμετέχοντες θα εκπαιδευτούν σε προγράμματα επεξεργασίας όπως είναι το Adobe, το Photoshop, το Premier κλπ

Το σεμινάριο διοργανώνει η ΜΚΟ Grin List που έχει έδρα την πόλη Bitola της ΠΓΔΜ και απευθύνεται σε 10 ενδιαφερόμενους από το Δήμο Έδεσσας, στο πλαίσιο της συνεργασίας. Η χρονική του διάρκεια είναι από 12 έως 21 Σεπτεμβρίου 2019 και χρονικά συμπίπτει με τη διοργάνωση του Φεστιβάλ Μανάκια που γίνεται στην πόλη Bitola.

Το πρόγραμμα καλύπτει τη μετακίνηση, τη διαμονή και την πλήρη διατροφή των συμμετεχόντων.

Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να υποβάλουν σχετική αίτηση στο γραφείο Δημάρχου Έδεσσας ή να συμπληρώσουν ηλεκτρονικά τη φόρμα ttps://forms.gle/S6e8uU35D2Esgnfr8, μέχρι την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2019.

Το πρόγραμμα του σεμιναρίου:

Γραφείο Τύπου
Δήμου Έδεσσας

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. Γειά σου γιάννου ελληνάρααααααα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε Γιάννου η Μακεδονία είναι ελληνική ρε για πες??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έχει γούστο να την κατήργησε ο κουλης την συμφωνία των πρεσπων γιατί εγώ ξέρω ότι την λένε Βόρεια Μακεδονία όχι πγδμ...
    Γιάννου συλλαλητήρια γρήγορα μην κάθεσαι λεπτό χαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.