Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

"Ενωτική Δράση": Καλή αρχή με κατάργηση της πολυφωνίας;


Κατά την ορκωμοσία των νέων δημοτικών και κοινοτικών συμβούλων, άρχισαν ήδη να φαίνονται τα πρώτα δείγματα αντίληψης διακυβέρνησης από την πλευρά της δημοτικής αρχής, όταν ο Αντώνης Ρυσάφης ζήτησε να απευθύνει χαιρετισμό όπως είχε δικαίωμα σαν επικεφαλής δημοτικής παράταξης. Δεν του επετράπη όμως και μάλιστα χωρίς καμία αιτιολογία! 

Μάλλον κάποιοι δεν ήθελαν να χαλάσει η φιέστα τους, η αυτό που θεωρούν φιέστα τους, γιατί πολύ απλά πρόκειται για την ορκωμοσία του δημοτικού συμβουλίου, των εκλεγμένων δηλαδή αντιπροσώπων όλων των πολιτών του Δήμου μας. 

Στην Ενωτική Δράση καταδικάζουμε έντονα την αντιδημοκρατική φίμωση της έκφρασης του κάθε πολίτη πόσο μάλλον ενός επικεφαλής δημοτικής παράταξης. Η δημοτική αρχή έδωσε το στίγμα της από την τελετή ορκωμοσίας και δυστυχώς φαίνεται πως δεν αρχίσαμε καλά...

Παραθέτουμε τον χαιρετισμό που θα εκφωνούσε ο Αντώνης Ρυσάφης μια που υπάρχει το ίντερνετ που επιτρέπει την ελευθερία της έκφρασης:

''Η νέα δημοτική περίοδος ξεκινάει μέσα σε ένα θολό τοπίο που δημιουργήθηκε εξαιτίας των πρόσφατων αλλαγών που επέφερε η νέα κυβέρνηση στον Κλεισθένη. Με αυτές, γυρίζουν τον τρόπο λειτουργίας και Διοίκησης των Δήμων πολλά χρόνια πίσω, παραβιάζοντας έτσι βασικές αρχές της αντιπροσωπευτικής μας δημοκρατίας. Καλλιεργούν στο πολιτικό προσωπικό, που όλα τα προηγούμενα χρόνια διοίκησε τους Δήμους, την πεποίθηση ότι θα συνεχίσουν να διοικούν με τον ίδιο αυταρχικό και αλαζονικό τρόπο, με κυρίαρχα γνωρίσματα της διοίκησής τους την πρόταξη των ατομικών εξυπηρετήσεων και την διατήρηση του πελατειακού συστήματος, έναντι του συλλογικού συμφέροντος.

Η παράταξή μας με την δύναμη που της δίνουν οι ιδρυτικές μας αρχές και οι αξίες που πρεσβεύουμε, το πλήρες πρόγραμμα που παρουσιάσαμε προεκλογικά στους συνδημότες μας, αλλά και τη δυνατή και έμπειρη δημοτική της ομάδα, ΔΕΣΜΕΥΕΤΑΙ ότι θα συμμετέχει ενεργά στη λειτουργία του Δήμου μας, συμβάλλοντας με τις προτάσεις της αλλά και αποδεχόμενη κάθε πρόταση που εξυπηρετεί την ανάπτυξη της κοινωνίας μας.

Παράλληλα δεσμευόμαστε στους συνδημότες μας ότι θα αγωνιστούμε να βάλουμε ΤΕΛΟΣ στο πελατειακό και ρουσφετολογικό τρόπο διοίκησης με όλες μας τις δυνάμεις και με τα όπλα που μας δίνει ο νόμος και οι ηθικές και κοινωνικές αξίες που πρέπει να διέπουν μια κοινωνία. Σε αυτόν τον αγώνα μας, οδηγός μας θα είναι τα συνθήματά μας «αλλαγή νοοτροπίας» και «ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση». Όσον αφορά εμένα και την Ενωτική Δράση, αυτός είναι και ένας από τους βασικότερους λόγους της συμμετοχής μας στα κοινά. 

Είναι γνωστό ότι η σύνθεση απόψεων και προτάσεων φέρνουν πάντα τα καλύτερα αποτελέσματα. Καλό είναι να το θυμόμαστε ΟΛΟΙ αυτό μέσα στο νέο δημοτικό συμβούλιο, ώστε χωρίς μικροπολιτικά συμφέροντα να καταφέρουμε να καλυτερέψουμε τις ζωές των συμπολιτών μας. 

ΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΕΝΩΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ''

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

17 comments:

  1. Εσύ δεν είσαι ο εκλεκτός του κουλη έτσι δεν μας έλεγες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τελικά τζάμπα σε ψήφισα ρε Αντώνη από ότι κατάλαβα θέλεις να γίνεις χαλιφης στην θέση του χαλίφη με τις ευλογίες του κόμματος και δεν σου βγήκε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αντωνάκη,όταν σε εκλέξει ο λαός της Έδεσσας και των χωριών Δήμαρχο τοτε θα εκφωνεις λόγους.Η πρόσκληση έγραφε "ορκωμοσία Δημάρχου και δημοτικών συμβούλων",άς μας πει ο Ιγνατης σε ποιά ορκωμοσία μίλησέ εκτός από τον Δήμαρχο κάποιος άλλος αρχηγός πολιτικής παράταξης τόσο επί Βοσνακη όσο και επί Σοντρα,ή και παλαιότερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. γλύφτη μάθε τί συμβαίνει γύρω σου.... http://www.karatzova.com/2019/08/blog-post_562.html

      Διαγραφή
  4. Γιάννου σταμάτα να σχολιάζεις, τοποθετημένος δήμαρχος είσαι και όχι εκλεγμένος, δες αν μίλησαν και στους δίπλα δήμους και μετά μίλα. Σου κακό φάνηκε χθες με τόσους λίγους δημοτικούς συμβούλους, λογικό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΠΕΙΔΗ ΑΛΛΑΖΕΙ ΧΕΡΙΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΟΙ ΒΡΕ ΤΙ ΜΥΑΛΟ ΕΧΕΙΣ... ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΚΟΥΦΑΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΣΟΥ...ΚΑΙ ΝΑΙ ΡΕ ΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΤΡΙΤΗ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ!!!ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ Ο ΘΕΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τι μπορεί να περιμένει κανείς απο τον Γιαννου; Αφήστε τον νσ μιλάει για να διασκεδάζουμε. Λίγο είναι αυτό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οσο εσυ κσι οι ομοιοι σου διασκεδαζετε ακουγοντας τον εκεινος δουλευει όσο δεν εχει δουλεψει κανενας αλλος δημαρχος στην Εδεσσα και παιρνει τις εκλογες για τριτη φορα.Εσυ παντως μπορεις να συνεχισεις τη διασκεδαση σου!Κοιτα να συνελθεις μεχρι την επομενη τετραετια γιατι σε βλεπω παλι χαμενο..Τον ΒΛΑΧΟ δεν τον σταματαει και δεν τον φτανει κανεις στη δουλεια.Κι εμεις δουλευταραδες ψηφιζουμε οχι δηθεν οχι τεμπεληδες οχι φαφλαταδες Καλη...διασκεδαση...

      Διαγραφή
    2. Αν ήξερε ο κόσμος τι κοστίζετε στους δημότες εσείς οι σχολιαστές θα σας έπαιρναν με τις ντομάτες με το δήμαρχο σας μαζί.

      Διαγραφή
    3. Ακου το μια κσι καλη φιλαρακο της δεκαρας Οσο κοστιζεις εσυ το ιδιο θα κοστιζουμε και οι υπολοιποι Κατα τα αλλα πεταξες την μπαλα στην εξεδρα γιατι εισαι πολυ λιγος Αντε γεια για τα υπολοιπα 4 χρονια

      Διαγραφή
  7. Όλος ο κόσμος δεν είναι η Πέλλα για ρίξτε μια ματιά σε άλλους δήμους που πιστεύουν στην συνεργασία και θα δείτε ότι μίλησαν και επικεφαλής αντιπολίτευσης μια ματιά στην αναζήτηση της google θα σας πείσει. Καληνύχτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλα, ο δήμαρχος εχθές, καταπληκτικός κυβερνητικός εκπρόσωπος. Τα είπε όπως ήθελε γιατι ήξερε οτι δεν θα υπάρχει αντίλογος. Δεν πειραζει. Ο αντίλογος γίνεται εξω και όχι πίσω απο μικρόφωνα. Θα ζήσουμε ιστορικές στιγμές να ξέρετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι ηταν ρε πολιτικη συζητηση για υπαρχει αντιλογος,ασχετε? Ορκομωσια δημαρχου και εκλεγμενων συμβουλων το λενε

      Διαγραφή
  9. Η διάθεση σας για συνεργασία φαίνεται από αυτά πού λέτε,ότι οι αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου θα είναι 16/10,προς τι να συζητήσει κανείς μαζί σας όταν προεξοφλειτε το αποτέλεσμα;Δυστυχώς η πίκρα της ήττας είναι μεγάλη και για τους δυο σας(Τσεπκεντζη-Ρυσαφη).Φάνηκε χθες στην ορκωμοσία.Περαστικά σας παιδιά,υπομονή 4 χρόνια θα περάσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. κριμα που αποδεικνυεται απο νωρις οτι δεν εχετε καμμια διαθεση συνεργασιας παρα οχι σε ολα,θα τιμωρηθειτε για αυτην την επαρση!καντε ωριμη κριτικη χωρις λαικισμους!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. φαντάζομαι στον Γιάννου αναφέρεσε? Διότι αυτός δεν δείχνει σημάδια συνεργασίας

      Διαγραφή
    2. ΜΠΕΡΔΕΥΕΣΑΙ ΤΡΙΤΗ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ΕΙΝΑΙ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΑΜΕΤΡΗΤΡΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΟΜΟΦΩΝΙΕΣ.ΓΙΑ ΔΙΑΒΑΣΕ ΛΙΓΟ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΝΕΝΗΜΕΡΩΤΟΣ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΑΛΛΑΖΕΙ ΟΧΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο ΓΙΝΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΟΣ ΣΤΟ..ΚΟΥΡΜΠΕΤΙ... ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΩΝ ΤΑ... ΦΡΟΥΤΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΘΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΣΗΜΑΔΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.