Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Λέρος: «Μίλησαν» τα κινητά ΟΥΚάδων και αποθηκάριου - Ομολόγησε ο πρώτος ύποπτος


Μία «ανάσα» από την εξιχνίαση της υπόθεσης με το στρατιωτικό υλικό που εκλάπη από ναυτική βάση στη Λέρο βρίσκονται οι αρχές.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Open TV, αρχικά υποδείχτηκαν δέκα άτομα ως ύποπτοι, ωστόσο στη συνέχεια οι Αρχές έριξαν το βάρος και συνέλαβαν τρία άτομα.
Πρόκειται για έναν αποθηκάριο που πήρε μετάθεση από την Λέρο σε περιοχή της Βόρειας Ελλάδας και δύο άτομα της Ομάδας Υποβρύχιων Καταστροφών, οι οποίοι έχουν αποστρατευθεί.
Όλοι ανακρίθηκαν στη Λέρο και όπως αναφέρει και το Open TV, μετά το άνοιγμα των κινητών τηλεφώνων βρέθηκαν οι απαιτούμενες πληροφορίες για την σύνδεση των τριών υπόπτων «έδεσε» η υπόθεση.
O πρώτος ύποπτος, κατά την ανάκριση, ομολόγησε την πράξη του. Έτσι οι αρχές επικεντρώνονται πλέον στους άλλους δύο συλληφθέντες, ώστε να κλείσει όσο πιο γρήγορα γίνεται, η υπόθεση.

Η ανακοίνωση του ΓΕΝ

Με ανακοίνωσή του, το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού γνωστοποίησε ότι οι έρευνες αναφορικά με την υπόθεση της απώλειας στρατιωτικού υλικού από την Υπηρεσία Ναυτικών Τεχνικών Εγκαταστάσεων Λέρου (ΥΝΤΕΛ) από τις αρμόδιες στρατιωτικές και αστυνομικές αρχές, είναι σε πλήρη εξέλιξη. Επιπρόσθετα, στην ανακοίνωση του ΓΕΝ αναφέρεται ότι «υπό καθεστώς απόλυτης μυστικότητας συνεχίζεται η προανακριτική διαδικασία. Το οριστικό αποτέλεσμά της, αναμένεται μετά την ολοκλήρωση της έρευνας»

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.