Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εκτός Γ΄ Εθνικής ο Ηρακλής - Θα παίξει μόνο με αλλαγή ΑΦΜ


Το πρωί της Δευτέρας πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΠΟ ο καταρτισμός των οχτώ ομίλων της Γ' Εθνικής και τοποθετήθηκαν οι ομάδες, που θα πάρουν μέρος στο επίπεδο της τέταρτης κατηγορίας.

Ο Ηρακλής επέλεξε να μην δηλώσει συμμετοχή καθώς παρότι η κατηγορία είναι ερασιτεχνική μια πιθανή άνοδος θα έφερνε τους «κυανόλευκους» και πάλι μπροστά στα χρέη των προηγούμενων διοικήσεων. Με αυτό το σκεπτικό, σύμφωνα με το sdna.gr, οι «κυανόλευκοι» επέλεξαν να απέχουν από την σημερινή διαδικασία και να μην δηλώσουν συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Πλέον, το μοναδικό σενάριο που θα επιτρέψει στον Γηραιό να συμμετάσχει σε κάποια κατηγορία είναι αυτό της αλλαγής ΑΦΜ. Το τελευταίο διάστημα οι φορείς του Συλλόγου έχουν επικεντρωθεί στην συγκεκριμένη λύση όπως αναφέρει το sdna.gr, έχοντας πραγματοποιήσει αρκετές συναντήσεις με ομάδες από το επίπεδο της Γ' Εθνικής.

Μέχρι σήμερα δεν έχει ανακοινωθεί οποιαδήποτε απόφαση για το μέλλον του ποδοσφαιρικού Ηρακλή και ήδη τα χρονικά περιθώρια έχουν στενέψει.

Οι «κυανόλευκοι» ευελπιστούν πως μέσα στις επόμενες ώρες θα έχουν κλείσει θετικά κάποια από τις περιπτώσεις που συζητούνται και θα μπορέσουν συμμετάσχουν κανονικά στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.