Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ανακοινώσεις Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Έδεσσας και Αλμωπίας

Η Διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Έδεσσας και Αλμωπίας εκφράζει την ανησυχία του για την κατασκευή του δρόμου που συνδέει την Έδεσσα με την Θεσσαλονίκη. Όλοι καθημερινά ζούμε την ταλαιπωρία που μας προσφέρει το σημερινό οδικό δίκτυο με την επικινδυνότητα του. Πρέπει και πρέπει άμεσα να ξεκινήσουν οι εργασίες για την υλοποίηση αυτού του έργου. Δεν πρέπει να ξεχαστούν και το τμήμα Μαυροβούνι-Νότια παράκαμψη Έδεσσας και το τμήμα Ψηλή Βρύση-Άγρας.

Ο δρόμος Χαλκηδόνα-Γιαννιτσά-Έδεσσα-όρια Ν. Φλώρινας έχει σχεδιαστεί εδώ και πολλά χρόνια. Από τα 8 τμήματα που είχαν σχεδιαστεί έχουν ολοκληρωθεί μόνο τα 4 και τώρα αναφερόμαστε μόνο στα 2 ξεχνώντας τα άλλα 2 που αφορούν την Έδεσσα και τον ορεινό της όγκο γιατί τότε θα μπορούμε να μιλάμε για ολοκληρωμένο αυτοκινητόδρομο που μας συνδέει με την Θεσσαλονίκη.

Επίσης πρέπει να γίνει ολοκλήρωση του κάθετου άξονα στην Εγνατία οδό μιας και ο Ν. Πέλλας είναι ο μόνος νομός στην Μακεδονία που δεν έχει κάθετο άξονα στην Εγνατία οδό.

Ελπίζουμε με την συνδρομή και τον αγώνα όλων των φορέων να ευοδωθεί αυτό το έργο που είναι ζωτικής σημασίας για τους κατοίκους και όχι μόνο της περιοχής μας.

Εποχικό βοήθημα

Ενημερώνει τους οικοδόμους, δασεργάτες, χειριστές, εργαζόμενους σε τουριστικά επαγγέλματα και λοιπούς εποχικούς κλάδους ότι την 16/9/2019 ξεκίνησε ηλεκτρονικά η υποβολή των αιτήσεων για την καταβολή του ειδικού εποχικού βοηθήματος στις επαγγελματικές κατηγορίες εργαζομένων, που περιλαμβάνονται στην παρ. 1 του άρθρου 22 του Ν. 1836/89 όπως ισχύει.

Οι δικαιούχοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση ηλεκτρονικά είτε μέσω των Κέντρων Προώθησης Απασχόλησης (ΚΠΑ2) ΟΑΕΔ, είτε μέσω των Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) από τις 18/9/2019, είτε από οποιοδήποτε άλλο χώρο ηλεκτρονικής πρόσβασης.

Η λήξη υποβολής των αιτήσεων για την καταβολή του ειδικού εποχικού βοηθήματος ορίζεται η 2/12/2019 (καθόσον η 30/11/2019 είναι Σάββατο).

ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ:

Οι οικοδόμοι να έχουν πραγματοποιήσει από 95 έως 210 ημερομίσθια το 2018.
Οι δασεργάτες να έχουν πραγματοποιήσει από 50 έως 240 ημερομίσθια το 2018.
Οι Χειριστές εκσκαπτικών ανυψωτικών οδοποιητικών κ.λ.π. μηχανημάτων να έχουν πραγματοποιήσει από 70 έως 210 ημερομίσθια το 2018.
Οι μισθωτοί τουριστικών και επισιτιστικών επαγγελμάτων να έχουν πραγματοποιήσει τουλάχιστον 75 ημερομίσθια το 2018 και όχι περισσότερα από 50 ημερομίσθια κατά την χρονική περίοδο από 1η Οκτωβρίου έως 31 Δεκεμβρίου 2018.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 σχόλια:

  1. Ρε δεν αφήνετε αυτά, δεν βλέπετε ότι τίποτα δεν λειτουργεί στην Έδεσσα και το διπλανό σας κτήριο είναι εναντίων των εργαζομένων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καμία κριτική στην κυβέρνηση, στους κυβερνητικους βουλευτές, στον αντιπεριφεφειαρχη μια τουφεκια στον αέρα και αυτή ζουφια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφού σας ευχαριστήσουμε για την μοναδική εκτίμηση και εμπιστοσύνη που δείχνετε στην Ηλεκτρονική Εφημερίδα karatzova.com, καθιστώντας την πρώτη -με διαφορά- σε επισκεψιμότητα στην ευρύτερη περιοχή της Π.Ε. Πέλλας, θεωρούμε απαραίτητο να διευκρινίσουμε ότι:

Στο πλαίσιο της ελεύθερης έκφρασης των αναγνωστών- επισκεπτών της η Η.Ε. karatzova.com θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής.

Όμως θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε με σαφήνεια ότι σε καμία περίπτωση η Η.Ε. δεν δημοσιεύει σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, φασιστικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Από όπου και αν προέρχονται, όπου και αν απευθύνονται…

Είναι αυτονόητο επίσης ότι τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και όχι κατ' ανάγκην την άποψη της Ηλεκτρονικής Εφημερίδας.

Σας ευχαριστούμε και πάλι…