Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τα εγκαίνια της Εμποροπανήγυρης Γιαννιτσών - Ποια έργα ολοκληρώνονται και θα ομορφύνουν την πόλη (βίντεο)


Πραγματοποιήθηκαν με κάθε επισημότητα, χθες Παρασκευή 06/09/2019, στις 8.45 το βράδυ, τα εγκαίνια της ετήσιας Εμποροπανήγυρης Γιαννιτσών, από το Δήμαρχο Πέλλας Γρηγόρη Στάμκο. 

Η εκδήλωση, ξεκίνησε με τον καθιερωμένο αγιασμό από τον Μητροπολίτη Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ.κ. Ιωήλ, ο οποίος ευχήθηκε κάθε επιτυχία στην λειτουργία της Εμποροπανήγυρης και καλοπούλητα τα προϊόντα των εκθετών.

Ο δήμαρχος Πέλλας, Γρηγόρης Στάμκος στην ομιλία του, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε «στα μεγάλα έργα που υλοποιούνται στα Γιαννιτσά και με την ολοκλήρωσή τους θα αλλάξουν την φυσιογνωμία της πόλης», προσθέτοντας: «Τώρα λοιπόν που πατάμε σε γερές βάσεις, τώρα που βάλαμε τα πράγματα σε μια σειρά, τώρα ξεκινάνε και τα έργα που θα ομορφύνουν την πόλη μας». 
Αυτά, σύμφωνα με τον Δήμαρχο, είναι η αλλαγή του εμπορικού κέντρου, έργο για το οποίο εξασφαλίστηκε η χρηματοδότησή του, η δημιουργία Πράσινου Σημείου στον χώρο των παλιών Σφαγείων, η εγκατάσταση συστήματος ενημέρωσης για ελεύθερες θέσεις στάθμευσης, το δωρεάν ίντερνετ σε εννιά διαφορετικά σημεία, οι νέες στάσεις των αστικών με ιδιαίτερη αρχιτεκτονική μορφή, η δημιουργία ψηφιακού τουριστικού οδηγού πόλης κ.α.
Στη συνέχεια, ευχαρίστησε όλους όσοι συνέβαλαν στη πραγματοποίηση της Εμποροπανήγυρης αλλά και όλους τους επαγγελματίες που συμμετέχουν σε αυτή.
Στην τελετή των εγκαινίων παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων, ο νέος Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Ιορδάνης Τζαμτζής, ο Βουλευτής Λάκης Βασιλειάδης, ο Δήμαρχος Έδεσσας Δημήτρης Γιάννου, εκπρόσωποι στρατιωτικών και αστυνομικών αρχών, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι και πολίτες- επισκέπτες της Εμποροπανήγυρης.

Αμέσως μετά το κόψιμο της κορδέλας των εγκαινίων από τον κ. Στάμκο και τον κ. Τζαμτζή, ακολούθησε επίσκεψη στο περίπτερο του Δήμου Πέλλας και στη συνέχεια οι προσκεκλημένοι παραβρέθηκαν στις εκδηλώσεις που διοργάνωσε η ΔΗΚΕΠΑΠ στο Ανοιχτό Θέατρο Γιαννιτσών με χορευτικά τμήματα πολιτιστικών συλλόγων.
empegk
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

12 comments:

  1. Κανένα πάρκο της προκοπής θα κάνετε; Καμία κούνια που ψάχνουν απεγνωσμένα οι γονείς για τα παιδιά τους; Αφήστε κατα μέρους τα φρι γουαι φαι και τις στάσεις αστικών, αυτά μας μαραναν. Φτιάξτε καμία λακκούβα στους δρόμους που έχουμε ρημάξει τις ζάντες μας. Καλά όταν διάβασα για συστήματα ενημέρωσης για ελεύθερες θέσεις στάθμευσης, δεν μπορούσα να κρατήσω την κοιλιά μου από τα γέλια. Απο τους χειρότερους δήμους τα Γιαννιτσά, ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ που πέρασαν. Και για να το ταίριαξω και με το θέμα από πάνω : Δήμος για τα πανηγύρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ουτε καν για τα πανηγυρια! [ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ ΕΙΝΑΙ]. Απο εκει μονο ενοικια ζηταν,χωρις στοιχειωδεις υποδομες υγιεινης!Φετος νεκρα,εχθες πρωτη μερα,λιγοτερος κοσμος κι απο την Λαικη. Ο εξυπνος δημαρχος,οι εξυπνοι συμβουλοι ,εκμεταλλευονται θεσμους,προγραμματα να φρρουν χρημα στην πολη. αραγε σημερα ο σταμκος ποσα πουλμαν με Μακεδονομαχους θα στειλει στο συλλαλητηριο ,στην ΔΕΘ;

      Διαγραφή
  2. Ο = Ο ΜΟΝΟ ΜΗΔΕΝ ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα συνεχίστει η κοπή των δένδρων στην πλατεία;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και οι δρόμοι της πόλης ειδική διαδρομή για τον αγώνα Παρίσι Ντακάρ......
    Εκεί να δεις τουρισμό.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΣΕΙΣ ΤΟΝ ΒΓΑΛΑΤΕ ΓΙΑ ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΑ ,ΤΙ ΣΚΟΥΖΕΤΕ ΤΩΡΑ;;;;;;;ΑΥΤΟΣ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ !!!ΕΜΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ,ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΣ ΠΕΦΤΕΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. η τζακρη που ήταν; ανέβασε επίπεδο και δεν πάει στα πανηγύρια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν μπορώ να κατανοήσω τι παραπάνω έχουν οι άλλες πόλεις της χώρας που είναι σε πολύ καλύτερη μοίρα από όλες τις απόψεις από την δική μας,,, ενδεικτικά αναφέρω: Τρίκαλα,,Τρίπολη,,Άρτα,,Ιωάννινα,,Καρδίτσα,,Ξάνθη,,Δράμα,,Σέρρες,,Λαμία,,..οι οποίες συγκριτικά με την δική μας είναι ετη φωτός μπροστά...τι φταίει άραγε εδώ σε εμάς..η δημοτική αρχή,,οι άνθρωποι,,οι νοοτροπίες μας..τι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εσυ που γράφεις για τις πόλεις αυτές δεν πρέπει να έχεις περάσει ούτε απ έξω απλά φωτογραφίες στον υπολογιστή σου θα έχεις δει φαίνεται.Για πόλη που δεν έχει έσοδα απο φοιτητές και στρατιωτικούς είμαστε σε πολύ καλό επίπεδο, για να συγκρίνουμε όμοια πράγματα δλδ. Ο Στυλιανίδης σε Ροδόπη και Εβρο έκανε θαύματα και πίνουν νερό στο όνομα του. Εδω με τόσους βουλευτές ακόμα περιμένουμε κάτι ουσιαστικό στα Γιαννιτσά. Ας κοιτάξουμε το δάσος, όχι το δέντρο.

      Διαγραφή
  8. Η χειρότερη πόλη να ζει κανείς...μόνο τρύπες στους δρόμους, μηδέν παιδικές χαρές...η χειρότερη πόλη να ζει κανείς στην Ελλάδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι δρόμοι στα χωράφια των ΑΓΡΟΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ έχουν λιγότερες λακούβες από ότι στην Πλαστήρα , Ταβουλάρη , Μ .Αλεξάνδρου ,Κολοκοτρώνη κλπ.Τι δεν καταλαβαίνετε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

      Διαγραφή
  9. Είναι δεδομένο ότι είναι η χειρότερη πόλη μαζί με τα χωριά που τα εχουν εγκατάλειψη χρόνια .Υπάρχουν προβλήματα που δεν ενδιαφερονται.... μόνο όπου εξυπηρετεί τις προσωπικες φιλοδοξιες τους ..κανένα βήμα μπροστά μόνο πίσω πάει η πόλη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.