Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δράσεις Τοπικής Διοίκησης Πέλλας/ Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (φωτο)



Σας γνωρίζουμε ότι στα πλαίσια των δράσεων που αναπτύσσουμε, σύμφωνα με τις καταστατικές αρχές της Ένωσής μας, προάγοντας την αγάπη, τη  φιλία και την αλληλεγγύη μεταξύ των μελών μας, αλλά και των τοπικών κοινωνιών, συμβάλλοντας παράλληλα στην ανάδειξη του έργου και της προσφοράς του Έλληνα Αστυνομικού στην κοινωνία, πραγματοποιήσαμε εθελοντική δράση στην περιοχή. Συγκεκριμένα,  την 21α  Σεπτεμβρίου, ημέρα Σάββατο, κατά τις ώρες 08.00’ έως 16.00’, προβήκαμε σε εργασίες ελαιοχρωματισμού  στους χώρους του Ιερού Ναού  Αγίας Τριάδος  στην τοπική κοινότητα Δάφνης του Δήμου Σκύδρας. Σύσσωμο το Δ.Σ., μέλη και φίλοι της Τοπικής Διοίκησης Πέλλας με τις οικογένειές τους , ο πολιτιστικός σύλλογος του χωριού , ως και  εκπρόσωποι της δημοτικής Αρχής του  Δήμου Σκύδρας συμμετείχαν στην εν λόγω δράση,  στην πανέμορφη τοποθεσία που βρίσκεται ο Ναός,όπου  με τις άοκνες  και πολυετής προσπάθειες του εφημέριου,Πατέρα Σταύρου έχουν δημιουργηθεί υποδομές και εγκαταστάσεις τέτοιες που μπορούν να φιλοξενήσουν ικανό αριθμό επισκεπτών.Αμέσως μετά , στον ίδιο χώρο, μέσα σε ένα ευχάριστο κλίμα και με ιδανικές καιρικές συνθήκες , γευματίσαμε όλοι όσοι συμμετείχαμε στην δράση μας αυτή.
- Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο εφημέριος του Ιερού Ναού, πατήρ Σταύρος, ο Πρόεδρος της τ.κ. Δάφνης ως εκπρόσωπος της κ. Δημάρχου που τυγχάνει και μέλος της ένωσής μας ως εν ενεργεία αστυνομικός ,ο Δ/ντής της Δ/νσης Αστυνομίας Πέλλας, Αστυνομικός Δ/ντής κ. ΠΕΡΔΙΚΑΤΣΗΣ Πέτρος ως και Διοικητές και λοιποί Αξ/κοί Αστ/κών Υπηρεσιών της Δ.Α. Πέλλας .
- Ο πρόεδρος της Τοπικής Διοίκησης Πέλλας, κ. Κώστας Χριστοδούλου, απευθυνόμενος στους παρευρισκόμενους, αφού ευχαρίστησε όλους για τη συμμετοχή τους και ιδιαίτερα τη Δημοτική Αρχή για τη συνδρομή που παρείχε, μεταξύ άλλων ανέφερε: «..η παρουσία μας εδώ και εν γένει η  πλούσια δράση μας ,δείχνει την πρόθεση των μελών της Δ.Ε.Α. να αποτελεί η ένωσή μας τη  γέφυρα και το  συνδετικό κρίκο ανάμεσα στα μέλη της αστυνομικής οικογένειας και την τοπική κοινωνία. Η αγάπη , η αλληλεγγύη και ο εθελοντισμός γίνεται πράξη με τη σημερινή μας δράση ,αποδεικνύοντας τη διάθεση  του Έλληνα αστυνομικού για προσφορά στον τόπο και στο κοινωνικό σύνολο…».
- Ακολούθως παραδόθηκε στο εφημέριο του Ιερού Ναού  αγιογραφημένη εικόνα, με την παράκληση να τοποθετηθεί στον Ιερό Ναό. Επίσης προσφέρθηκαν αναμνηστικά με το έμβλημα της Τοπικής Διοίκησης Πέλλας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών στον εκπρόσωπο της Δημοτικής Αρχής, ο οποίος αφού ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους, αναφέρθηκε στην προσφορά των αστυνομικών στην περιοχή και το θετικό έργο της Ελληνικής Αστυνομίας, τονίζοντας τον υψηλό βαθμό συνεργασίας με  το θεσμό της τοπικής αυτοδιοίκησης, στην κοινή προσπάθεια παροχής  ποιοτικών υπηρεσιών στους πολίτες και τον τόπο.
- Άξια λόγου και η τοποθέτηση του εφημέριου ,Πατέρα Σταύρου,ο οποίος αφού έδωσε την ευλογία του , μας έκανε γνωστό ότι οποιαδήποτε στιγμή μπορεί να μας διαθέσει τους ξενώνες και την εγκατάσταση για την πραγματοποίηση εκδηλώσεων και τη φιλοξενία μελών της ένωσής μας. -
   
SERVO PER AMIKECO

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ 
Κωνσταντίνος   ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ

Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Ειρήνη     ΣΕΛΚΟΥ





Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.