Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο Φίλιππος Γκιούρος νέος πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Έδεσσας - Τα νέα μέλη των επιτροπών


Πραγματοποιήθηκε σήμερα στις 13:00 ώρα, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Έδεσσας, η εκλογή των μελών του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου και των μελών της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.
Μετά από πρόταση της Δημάρχου Έδεσσας, Δημήτρη Γιάννου, πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου εκλέχθηκε ο Φίλιππος Γκιούρος (17 έγκυρα -9 λευκά), Αντιπρόεδρος Αντώνης Ξυλουργίδης (από την παράταξη του Γιάννη Τσεπκεντζή: 21 έγκυρα - 5 λευκά) και Γραμματέας ο Χρήστος Γάτσης (από την παράταξη του Αντώνη Ρυσάφη: 16 έγκυρα  - 10 λευκά).
Τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Έδεσσας:

Πρόεδρος: Δημήτρης Γιάννου (Δήμαρχος)
Μέλη: Ιωάννης Μουράτογλου (Αντιδήμαρχος), Μιχαήλ Σαμλίδης (Αντιδήμαρχος), Ιατρίδου - Βλαδίκα Αναστασία, Ιωάννης Χατζόγλου, Ιωάννης Τσεπκεντζής, Αντώνης Ρυσάφης (Δημοτικοί Σύμβουλοι).

Τα μέλη της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Έδεσσας: 

Πρόεδρος: Δημήτρης Γιάννου (Δήμαρχος)
Mέλη: Κωνσταντίνος Λαμπρόπουλος (Αντιδήμαρχος), Μαρία (Μαρούλα) Κατσάρα-Βλάχου (Αντιδήμαρχος), Δημήτριος Γιώγας, Σωτήριος Μούκας, Ευάγγελος Θωμάς, Ελένη Κίτσου. 



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

7 comments:

  1. Τσεοκεντζή σήμερα απόδειξες οτι είσαι πραγματικό παιδί του Σώντρα και της Α.Ε Καταρρακτών, καλή συνέχεια με τον φίλο σου τον Γιαννου. Βαγγελάκο εσύ ξέρεις κάπου κάπου και κανα δημοσίευμα για να ψαρώνουν οι επαναστάτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καποιος δε γουσταρει το γκιουρο απο τη παραταξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τα λευκά του Προέδρου κάτι λένε πάντως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ξυλουργίδης 21 - Γκιούρος 17 χα χα χα Δημοκρατία, νικάει αυτός που έχεις του λιγότερους. Ποτέ στην ιστορία του Δήμου Εδεσσας πρόεδρος με τόσους λίγους ψήφους. Κυβέρνηση μειοψηφίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα κουβαλάει πετσέτες γι'αυτό πήρε 21

      Διαγραφή
    2. Πετσέτα την πετσέτα θα σας τα βγάλει όλα στη φόρα

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.