Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δήμος Πέλλας: Ο Ζαχαρίας Σπαθόπουλος νέος πρόεδρος στο Δημοτικό Συμβούλιο - Τα μέλη των Επιτροπών(φωτο)



Πραγματοποιήθηκε σήμερα στις 11.30 το πρωί, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Πέλλας, η εκλογή των μελών του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου και των μελών της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.

Μετά από πρόταση του Δημάρχου Πέλλας, Γρηγορίου Στάμκου, πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου εκλέχθηκε ο Ζαχαρίας Σπαθόπουλος, Αντιπρόεδρος ο Ηλίας Ελευθεριάδης (από την παράταξη του Στάθη Καστερίδη) και Γραμματέας ο Λύσανδρος Αμιτζόγλου (από την παράταξη του Θεόδωρου Θεοδωρίδη).

Τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Πέλλας:
Πρόεδρος: Στάμκος Γρηγόριος (Δήμαρχος)
Μέλη: Γιώργος Ανδρεάδης, Αθανάσιος Επιτροπάκης, Αναστασία Δαρδανελιώτη, Βασίλης Μήνδος, Θεόδωρος Θεοδωρίδης, Στέλιος Κάλφας (Δημοτικοί Σύμβουλοι). 

Τα μέλη της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής:
Πρόεδρος: Στάμκος Γρηγόριος (Δήμαρχος)
Μέλη: Γιώργος Τόσιος, Απόστολος Φάκκας, Δημήτρης Κουμαρτζούδης, Απόστολος Βασιλειάδης, Αντώνιος Τανάσκος και Άννα Παγκοζίδου (Δημοτικοί Σύμβουλοι).
Αναμένεται από τον Δήμαρχο η ανακοίνωση των Αντιδημάρχων που θα συμμετέχουν στις παραπάνω επιτροπές.
dspel
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

8 comments:

  1. ΜΠΡΑΒΟ Κ. Δήμαρχε Στάμκο !!!Κανένα δενδρο στην πλατεία Μάγγου !!!Κανένα δένδρο στα Γιαννιτσά!!! Η Πόλη που έχει αλλεργία στο ΠΡΑΣΙΝΟ. ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΙ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕΣ ΣΤΑΜΚΟ;ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΞΑΝΕΙΣ ΠΑΝΤΑ.ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΑΝΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οταν ανοίγει ένα σχολείο κλείνει μια φυλακή. Στα Γιαννιτσά όταν ανοίγει ένα Καφέ 'ΞΕΡΕΝΟΝΤΑΙ' δύο δένδρα (τουλάχιστον). Αντιπολίτευση του Δήμου και πολίτες των Γιαννιτσών καληνύχτα......Σσσσσσσοοοουυυυυυυτ , μην ξημερώσει ποτέ.....................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μεχρι τωρα Γιαννιτσιωτες κατηγορουσατε τους Κρυαβρυσιώτες. Τωρα μη μιλατε εσεις τον βγαλατε δημαρχο. Καλη ορεξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εύγε στα Γιαννιτσά που επέλεξαν ίσως όχι τον πιο τέλειο αλλά τον καλύτερο με τις επιλογές που είχαν. Είναι σημαντικό να υπάρχει κρίση και αυτό στα Γιαννιτσά υπάρχει όπως φανηκε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο παλιός είναι αλλιώς αλλά ο νέος είναι ωραίος. Καποιοι από αυτούς δεν με διαφορά. Μπράβο δήμαρχε πολύ καλή επιλογή είμαστε μαζί σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.