Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Και ο Βασίλης Σαρρής από τον ΑΟ Ξάνθης στους Μαυραετούς


Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΟΞΑΣ Μελισσίου, συνεχίζοντας το μπαράζ των μεταγραφικών κινήσεων, ήρθε σε συμφωνία και υπέγραψε συνεργασία με τον υψηλόσωμο (1,87) και ιδιαίτερα ταλαντούχο σέντερ φορ Βασίλη Σαρρή, ο οποίος αγωνίστηκε με επιτυχία στην Ακαδημία Γιαννιτσών, στη Μικτή Πέλλας και στις αρχές του καλοκαιριού μετακινήθηκε στον Α.Ο Ξάνθης, από όπου ο Πρόεδρος των ΜΑΥΡΑΕΤΩΝ Μπάμπης Δημητριάδης, σε συνεργασία με τον Κόουτς της Ομάδας Γιάννη Γυριχίδη, προχώρησε στην απόκτηση του νεαρού πολυτάλαντου επιθετικού δίνοντας ισχύ στην επίθεση του.  Μάλιστα στα δυο φιλικά που αγωνίστηκε πέτυχε 4 γκολ. Ένα στο φιλικό με τον Άρη Αμπελειών και τρία με τη ΔΟΞΑ Μανδάλου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο τον καλωσορίζει στην οικογένεια των ΜΑΥΡΑΕΤΩΝ και του εύχεται ΥΓΕΙΑ, ΔΥΝΑΜΗ και ΕΠΙΤΥΧΙΑ σε όλους τους στόχους του.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.