Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο πρόεδρος του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Έδεσσας - Αλμωπίας Ν. Γκοτζαμάνης στη Σύσκεψη – Συνέντευξη Τύπου των Εργατικών Κέντρων της Β. Ελλάδας


Στο πλαίσιο των αγωνιστικών δράσεων ενόψει του Συλλαλητηρίου στα εγκαίνια της Διεθνής Έκθεσης Θεσσαλονίκης η ΓΣΕΕ σε συνεργασία με το Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης διοργάνωσε Σύσκεψη – Συνέντευξη Τύπου των Εργατικών Κέντρων της Β. Ελλάδας, παρουσία κλιμακίου της ΓΣΕΕ την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου.
Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Έδεσσας και Αλμωπίας στην συνέντευξη εκπροσώπησε ο Πρόεδρος του Νικόλαος Γκοτζαμάνης ο οποίος πέρα από την αναφορά του στα εργασιακά και την ανεργία επικεντρώθηκε στα θέματα της υγείας που αφορούν την περιοχή μας και τόνισε την έλλειψη ιατρών από το Κ.Υ  Έδεσσας καθώς και την έλλειψη ακτινολογικού μηχανήματος. Επίσης αναφέρθηκε στον κίνδυνο να κλείσει η μαιευτική του νοσοκομείου Έδεσσας και ότι αυτό πρέπει να αποφευχθεί με κάθε τρόπο.


 Για την Διοίκηση

Ο Πρόεδρος                            Ο Γ. Γραμματέας
Ν. Γκοτζαμάνης                         Ε. Δημητριάδης

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.