Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Άκρως ενδιαφέρουσα η ημερίδα για την άνοια στο κατάμεστο Πνευματικό Κέντρο Γιαννιτσών


Μία άκρως ενδιαφέρουσα ημερίδα για την άνοια πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του προγράμματος «Βιώσιμη Αστική Ανάπτυξη-Δράσεις για υγιή γήρανση στα Γιαννιτσά», με παρουσιάσεις των νευρολόγων, Μάγδας Τσολάκη, Καθηγήτριας
ΑΠΘ, τον Θωμά Τέγο, Αναπλ. Καθ. ΑΠΘ, Ευφρ. Κουτσουράκη & Μαρ. Αρναούτογλου, Αναπλ. Καθ/τριες ΑΠΘ.

Στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Γιαννιτσών οι καταξιωμένοι ομιλητές ανέλυσαν και εξήγησα νε απλό και επιστημονικό τρόπο ότι τα αγγειακά εγκεφαλικά επεισόδια, η σκλήρυνση κατά πλάκας, η νόσος Parkinson, η επιληψία προκαλούν νοητικές διαταραχές που δυσχεραίνουν τη ζωή και τη καθημερινότητα των ασθενών.

Στα Γιαννιτσά με τη φροντίδα της παραπάνω ιατρικής ομάδας και την Ελληνική Εταιρεία Νόσου Alzheimer & Συγγενών Διαταραχών θα πραγματοποιηθεί εξέταση μνήμης για τους επόμενους 5 μήνες με επισκέψεις επαγγελματικών υγείας στα ΚΑΠΗ της πόλης.
Ήδη όσοι/ες παρακολούθησαν την ημερίδα δήλωσαν συμμετοχή για εξέταση της μνήμης τους, ενώ μπορεί να δηλώσει συμμετοχή κάθε πολίτης τηλεφωνικά (2310810411 & 2310351451).




Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.